Cobu Boys C1 – VOP C1

Vandaag ( zaterdag 27 september ) speelden wij thuis op het hoofd veld tegen VOP C1.

Om even  over 12.00 uur floot  de goed leidende scheidsrechter Aaldert voor het begin van deze stad’s  derby.

Onze jongens trokken gelijk flink van leer en ondanks dat bij VOP er vrij forse jongens mee deden waren wij beter.

Wij creëerden kansen maar voor als nog konden wij de hatelijke bril stand niet van het score bord poetsen.

Wij zagen vloeiende combinaties en mooie steek balletjes maar voor alsnog stonden wij nog met lege handen.

Het werd al snel een een richting’s verkeer richting de keeper van VOP.

Uit eindelijk konden wij na weer een mooie aanval de dik verdiende 1-0 bij schrijven.

Doelpunten maker was Dogan die met een bekeken schuiver  de keeper het nakijken gaf.

Nadat Burak en Bram de lat nog eens flink hadden geteisterd blies even later de scheidsrechter voor het rust signaal.

De tweede helft hetzelfde spel beeld.

Alleen nu was het gelijk raak.

Na een schitterende pass van Chris schoot Vincent de 2-0 tegen de touwen.

En nu waren wij los.

10 minuten later ging Bram prima door en met een verwoestende uithaal schoot hij van 20 meter genadeloos de bal hoog in het dak van het doel.

De dik verdiende 3-0 voorsprong was daar.

Even later nadat VOP toch ook zich meer ging mengen in de wedstrijd werd een aanval van onze tegenstander leverde ineens een tegen goal op .

Niet getreurd na een afgeslagen aanval van VOP wist Mike  via zijn hoofd Vincent te bereiken en laatst genoemde ronde bekwaam af en dat bracht de stand op een 4-1 voorsprong.

Hierna golfde het wat meer op en neer.

Echter Vincent maakte de 5-1 na een mooie pass van Chris.

Vop antwoordde daarop met een goal .

Even later scoorde Vincent opnieuw na een fraaie pass van Burak.

Scheidsrechter floot even later voor het einde van de wedstrijd.

Een dik verdiende 6-2 overwinning rijker maar ook vooral goed verzorgd voetbal gespeeld.

Klasse mannen wij hebben van jullie genoten.

Aankomende week weer lekker trainen en dan spelen wij volgende week uit tegen IJsselmeervogels.