Van de voorzitter: 16 t/m 22 februari

Soms zijn er omstandigheden waardoor je week anders verloopt dan gepland, dat was afgelopen week ook zo. Dus minder afspraken dan gebruikelijk en pas op zaterdag weer tijd voor Cobu Boys. En dan was het ook nog een zaterdag met weinig voetbal…

Zaterdagochtend gaat de clinic van onze D-trainers in opleiding helaas niet door, vooral vanwege de vakantie. Jammer, de mannen hadden er al veel tijd en energie aan besteed. Zaterdagmiddag naar sportpark Bokkeduinen voor de derby tegen De Posthoorn. Cruciale wedstrijd in strijd tegen degradatie en nacompetitie. Zenuwachtige wedstrijd, veel publieke belangstelling, veel bekenden, nadrukkelijk aanwezige scheidsrechter, kansen, doelpunten. Alle ingrediënten van een echte stadsderby waren aanwezig.

Bij rust staat De Posthoorn voor, bij het eindsignaal is de winst toch voor Cobu Boys! Veel strijdlust en inzet, goed om te zien. Het toont dat het team er alles aan wil doen om in de derde klasse te blijven en ik heb er alle vertrouwen in dat ze daar in gaan slagen!

Doordat de andere uitslagen in de competitie gunstig zijn, passeert Cobu Boys nu Waterwijk en staan we op een veilige 10e plaats. Mooi, laten we maar hopen dat we daar blijven of nog een plaatsje klimmen.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)