Piet Ouwerkerk blijft trainer Cobu Boys Vrouwen 1

Piet Ouwerkerk staat ook in het seizoen 2024-2025 aan het roer bij Cobu Boys Vrouwen 1. Het wordt voor de clubman alweer zijn zevende seizoen als trainer van het vlaggenschip van de vrouwenteams. Hij kijkt uit naar een nieuwe campagne.

”Ik wil graag door, omdat ik met een ontzettend leuke spelersgroep mag werken. De kern van het team speelt al vanaf het begin bij Vrouwen 1 en voelt inmiddels als een soort familie. Daarnaast zie ik nog genoeg mogelijkheden voor verbetering. Door corona en blessures hebben we er nog niet alles uit kunnen halen wat er in deze groep zit. Er zit genoeg rek in. Vandaar de keus om nog een seizoen door te gaan”, aldus Ouwerkerk.

Voorzitter Damion Dekkers is blij met de verlenging van de samenwerking: ”Piet is een enorm trouwe en gedreven trainer, die met ziel en zaligheid deze groep traint en begeleidt. Zijn betrokkenheid en inzet worden zeer gewaardeerd, ook door de speelsters. We hebben er alle vertrouwen in dat het damesvoetbal bij Cobu Boys onder leiding van Piet en zijn staf verder kan groeien.”

Attachment