CB 45+ wint Krijn Westdijk Memorial toernooi

Als blijvende herinnering aan ons Erelid Krijn Westdijk organiseerde het Cobu Boys 45+ team het Krijn Westdijk toernooi. Het Cobu Boys team wint het toernooi en ontvangt de wisselbeker uit handen van de kleinzoons van Krijn. Een zeer geslaagd toernooi!

Kort na het overlijden van erelid Krijn Westdijk in maart van dit jaar ontstaat het idee voor het Krijn Westdijk Memorial toernooi. Enkele spelers van het Cobu Boys 45+ team nemen het voortouw en gaan aan de slag. Ondanks de korte voorbereidingstijd krijgen zij het voor elkaar!

Op zaterdag 8 juni wordt het toernooi gespeeld, met 8 deelnemende teams. Naast het 45+ team van Cobu Boys zijn ook de 45+ teams van CJVV, Amsvorde, VOP, Hoogland, en Eemnes aanwezig. Omdat Krijn ook altijd een trouw supporter is geweest van de vrouwenteams van Cobu Boys, nemen ook teams van Vrouwen 1 en Vrouwen 2 deel aan het toernooi. Een mooi deelnemersveld.

Onder een flauw zonnetje spelen de sportieve wedstrijden zich af. Na de poule-wedstrijden volgen de finale-wedstrijden. In een spannende finale wint Cobu Boys 45+ met 3-1 van Hoogland 45+ en daarmee het toernooi.

De familie van Krijn Westdijk is aanwezig bij het toernooi om de prijsuitreiking te doen. Uit handen van de kleinzoons, die zelf ook bij Cobu Boys speelden, ontvangt Cobu Boys 45+ de wisselbeker!

De familie heeft ook nog een bijzondere verrassing voor de vereniging Cobu Boys: een bijzonder mooi bedrag ter besteding binnen de vereniging! Vanzelfsprekend wordt daar een passende bestemming voor gezocht.

Tijdens de derde helft worden herinneringen uitgewisseld aan Krijn, worden de banden aangehaald met alle andere deelnemers. Vanzelfsprekend onder het genot van een biertje, zoals Krijn ook altijd deed.

De organisatoren kijken bijzonder tevreden terug op dit Krijn Westdijk Memorial toernooi!

Attachment