Club van 100 schenkt nieuwe Partytent!

Een splinternieuwe partytent is op vrijdag 10 mei in gebruik genomen bij de jaarlijkse feestavond van de Krasse Knarren. De partytent is geschonken door de Club van 100.

De buizen waren krom, het zeildoek hier en daar gescheurd, de stabiliteit liet te wensen over: de oude partytent was duidelijk aan vervanging toe! De leden van de Club van 100 kozen daarom in het afgelopen najaar voor het aanschaffen van een goede splinternieuwe partytent, als geschenk voor de vereniging.

De commissieleden van de Club van 100 gingen niet over een nacht ijs. Na een goede vergelijking tussen beschikbare leveranciers en modellen werd de keuze gemaakt en in februari werd de tent aangeschaft. Het jaarlijkse feest van de Krasse Knarren was het mooie moment om de partytent officieel in gebruik te nemen en te overhandigen aan voorzitter Damion Dekkers van Cobu Boys.

Meer nieuws: de commissie van de Club van 100 is uitgebreid met dhr. Arie van Bemmel! Een naam die geen verdere introductie nodig heeft. Hoewel er geen vacatures waren in de commissie, zagen wij een unieke kans om onze commissie te versterken met Arie van Bemmel. Op onze vraag of hij de commissie wil versterken antwoordde hij volmondig “ja”. Hij heeft een enorm netwerk binnen de vereniging, met tientallen jaren ervaring als vrijwilliger, bestuurslid en oud-voorzitter van Cobu Boys. Bovendien iemand die van aanpakken weet en veel ervaring heeft met het opzetten van een partytent…

Het ledental van de Club van 100 is dit seizoen flink gestegen tot rond de 100. Hoor jij daar ook al bij?

Aaldert Hofman, voorzitter Cobu Boys Club van 100