In Memoriam: dhr. Piet Boute

Afgelopen donderdag 7 maart overleed dhr. Piet Boute op 75-jarige leeftijd, na een periode van afnemende gezondheid. In hem verliest Cobu Boys een trouw lid en long-time vrijwilliger, die tot voor kort nog vrijwel wekelijks te vinden was bij Cobu Boys.

De jonge Piet Boute werd in de zomer van 1968 lid van Cobu Boys, voor zover we kunnen nagaan. Dat is ruim 55 jaar geleden! Hij speelde in al die jaren natuurlijk in verschillende seniorenteams van Cobu Boys en sloot zich na de oprichting van de Cobu Boys Krasse Knarren ook aan bij die groep, waar inspanning en plezier hand in hand gaan. In de latere jaren bleef hij actief in de jeu-de-boules groep en bij de kaartgroepjes die je in vrijwel elke voetbalkantine vindt.

Daarnaast heeft Piet bij Cobu Boys vele vrijwilligerstaken uitgevoerd. Hij was een aantal jaar bestuurslid en bleef vele jaren de wedstrijdsecretaris van Cobu Boys. Op het veld konden we Piet Boute nog vaak actief bezig zien als scheidsrechter. Niet alleen bij wedstrijden van Cobu Boys, maar ook bij bijvoorbeeld het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. De laatste jaren zagen wij hem vaak al vroeg op de zaterdagochtend actief in de rol van consul.

Op zaterdagmiddag 9 maart mochten wij dhr. Piet Boute in informele sfeer gedenken, waarbij ook zijn zonen aanwezig waren. Dat waren fijne momenten.

Voetbalvereniging Cobu Boys zal hem missen. Wij wensen zijn familie alle sterkte toe.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)