Krasse Knarren Cobu Boys – Krasse Knarren VOP

Na een eerdere uitstel konden de Krasse Knarren van Cobu Boys en VOP het zaterdag 18 november alsnog tegen elkaar opnemen. In een regenachtig decor was de club uit Vathorst de sterkste van de twee ploegen. Hieronder een verslag dat is geschreven vanuit het perspectief van onze Krasse Knarren.

Op een regenachtige dag konden wij eindelijke onze wedstrijd spelen tegen VOP. Twee eerdere geplande wedstrijden konden helaas niet doorgaan. Maar met dank aan Suzanne kon het met de planning nu niet meer misgaan.

Onder de goede leiding van onze scheidsrechter Gerjan begonnen we heel voorzichtig aan de wedstrijd. Wij hielden de nul lang in stand en konden zelfs een aantal aanvallen opzetten. Maar na zo’n 20 minuten viel de 1e goal voor VOP. Daarna werd het snel 0-3. Maar gelukkig konden we eindelijk een goal maken. André scoorde in een leeg goal na de assist van onze englishman Neil. Vlot daarna kregen wij weer een goal tegen en gingen met 1-4 de rust in.

In de 2e helft bleef het spelbeeld hetzelfde. VOP was sterker en vond telkens de vrije man. Zij liepen ook snel weer uit naar 1-6. Hoogtepunt van onze kant was de goal van Eric die de bal het laatste zetje kon geven in een scrimmage voor de goal. Daarna scoorde VOP weer 3 keer en werd de eindstand 2-9. Onze felicitaties voor VOP.

Het was een sportieve wedstrijd waarin we ondanks de regen toch weer hebben kunnen ballen op onze gevorderde leeftijd! De 3 helft duurde nog heel lang! Onder genot van een drankje en hapje konden we gezamenlijk aan de lange tafel de mooie acties op het veld nabeschouwen.

De volgende wedstrijd zit al weer in de planning volgend jaar bij VOP!