Flexiforms nieuwe sponsor Cobu Boys

Met gepaste trots verwelkomt Cobu Boys de nieuwe sponsor Flexiforms, dat de club de komende 3 jaar steunt met onder meer een reclamebord langs het hoofdveld.

Flexiforms is een CRM softwarepakket, waarbij de klant bepaalt welke gegevens vastgelegd worden. Maximale flexibiliteit dus. Het programma is een product van 8-5 Software B.V. uit Amersfoort.

Het bedrijf is opgericht in 2012 en levert naast Flexiforms verschillende programma’s voor zowel bedrijven als ZZP-ers. De missie van 8-5 Software B.V. is het ontwerpen van software, waarbij de informatiebehoefte van de klant centraal staat. En, niet onbelangrijk, de software moet betaalbaar zijn.

8-5 Software B.V. levert de software uitsluitend in een all-in abonnementsvorm. Dat betekent dat de klant geen grote investering hoeft te doen en ook niet meer geconfronteerd wordt met een jaarlijkse onderhoudsbijdrage.Ondersteuning door de klantenservice is inbegrepen in de abonnementsprijs.

De sponsorcommissie en het bestuur van Cobu Boys heten Flexiforms van harte welkom als nieuwe sponsor en kijken uit naar een plezierige samenwerking.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)