Cobu Boys O19-1 begint competitie met zege op DOVO O19-2

Het was in de eerste helft van beide kanten een felle wedstrijd en de teams deden weinig voor elkaar onder. Beide verdedigingen stonden als een huis en gaven geen kansen weg. Keeper Stef Klein Bronsvoort voorkwam een 0-1 achterstand voor Cobu Boys door met een met een katachtige redding de bal uit de hoek te tikken. Voor de rust was ook Cobu Boys dicht bij een voorsprong door een afstandsschot van Jelmer Bronswijk, maar de keeper van DOVO voorkwam de openingstreffer.

De tweede helft begon Cobu Boys opnieuw fel en de sterk spelende Ender Sezer onderschepte veel ballen op het middenveld. In de 53e minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een bekeken schot waarbij de bal binnen viel in de lange hoek. Daarna bleef Cobu Boys goed verdedigen en werden er nauwelijks kansen weggegeven. De backs Senne Rieder en Joris van Gageldonk kwamen constant op aan de zijkant van het veld. Een kwatier voor tijd was de ontlading groot bij de thuisploeg toen Syb van de Zee scoorde met een hard schot. Met deze 2-0 was de wedstrijd gespeeld.

In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg de DOVO-spits nog een grote kans om de 2-1 te maken, maar hij kopte de bal naast. Twee minuten voor tijd maakte Nino Lit met een prachtige actie de 3-0 na een assist van Melvin Morsink, die als nummer 10 een ijzersterke wedstrijd speelde op het middenveld. Dit bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd.