Verslag Kerstklaverjassen 2022

Op vrijdag 16 december was het tijd voor het jaarlijkse Kerstklaverjassen. Hieronder een verslag van deze gezellige avond!

De avond begon met een rondje Bingo. Vervolgens kon er gekaart en gesjoeld worden. Er waren achttien klaverjassers om te kaarten en de bardames hebben de sjoel stenen gepijnigd. Helaas waren er geen pokeraars, volgende keer beter! Er waren een aantal herintredende klaverjassers die lange tijd niet gespeeld hadden. Dat was soms wel te merken aan hun spel, maar natuurlijk deed dat niets af aan de gezellige sfeer onderling. Geen gezeur, geen mes op tafel, alleen maar positieve reacties.

Na drie rondjes kaarten bleek dat Jan Ligtermoet met 5383 punten de grote winnaar was! De poedelprijs was voor de organisator met 3841 punten. De bardames Bea en Marjo hebben tot en met de laatste beurt gestreden om de hoofdprijs, met uiteindelijk Bea als grote winnares. Uiteraard werden zij ook bedankt voor hun voortreffelijke bediening deze avond.

Dankzij de connecties van Marion met de Sligro en de koffie leverancier waren de prijzentafels, vooral die van de verloting, zeer goed gevuld! Nogmaals bedankt, Marion!

Het was een geslaagde avond, maar wij hopen wel op meer deelnemers bij de volgende kaartavond. Na aftrek van de gemaakte kosten bleef er €75,00 over en na overleg met onze penningmeester komt dit bedrag ten goede aan het nieuwe terras.

Leave a Comment

(required)

(required)