Vrijwilligers gezocht voor sportmomenten vluchtelingen

De komende tijd is er in Sporthal Zielhorst noodopvang voor 100 vluchtelingen. De SRO organiseert voor hen door de weeks elke middag een moment om te kunnen sporten. Er zullen ook bij Cobu Boys activiteiten plaatsvinden. Er worden vrijwilligers gezocht om alles in goede banen te leiden.

De SRO komt met de volgende oproep: ”Beste voetbalvrienden, we hebben jullie hulp nodig! De komende 4 weken is er noodopvang voor 100 vluchtelingen geregeld in sporthal Zielhorst. Door de weeks willen we elke middag van 14.00-15.30 verschillende sporten voor de volwassenen aanbieden zodat deze mensen een fijne tijdsbesteding hebben. Ook willen we wekelijks sportaanbod voor 7 kinderen aanbieden. We zijn al een programma aan het maken maar willen graag nog meer activiteiten. Heb je ideeën en ben je ook beschikbaar voor de uitvoering hiervan, neem dan contact op met sportparkmanager Raymond Woesthoff. We kunnen je per dagdeel een VVV bon van €15,- bieden!”

Raymond Woesthoff is te bereiken via de telefoon: 06-11397463 en de mail: rwoesthoff@sro.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)