Cobu Boys zoekt trainer voor tweede elftal mannen

Cobu Boys zoekt voor seizoen 2022-2023 een trainer voor het tweede heren team, uitkomend in de reserve 3e klasse van het zaterdagvoetbal (West 1).


Cobu Boys: bestaat al ruim 75 jaar en is een vereniging waar het plezier in voetballen centraal staat en waar binnen de selectieteams ook ruime aandacht is voor de ontwikkeling van spelers en het samen neerzetten van prestaties. Wij zijn een vereniging waar iedereen zich welkom voelt, omdat iedereen welkom is. Passie voor het voetballen en sporten zorgt voor verbinding binnen de club en onze omgeving.  


De trainer zal nauw samen werken met de ervaren (hoofd)trainers van het 1e elftal en wij zijn op zoek naar iemand die aan het volgende profiel voldoet:
– Ambitieus en leergierig – Gedisciplineerd en betrokken – Bij voorkeur in bezit van UEFA TC III of bereid om dit te halen – Verzorgen en leiden van de trainingen op dinsdag en donderdag – Coachen en begeleiden van wedstrijden – Adviseert de hoofdtrainer m.b.t. ontwikkeling van spelers

Herken je jezelf in bovenstaande en vind je het leuk om jonge spelers door te laten groeien naar het 1e elftal? Reageer dan met een mail naar bestuur@cobuboys.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)