CORONA UPDATE

Naar aanleiding van de aangescherpte Corona maatregelen door de overheid op vrijdag 26 november j.l. hierbij een overzicht van de maatregelen die bij onze vereniging gelden vanaf heden t/m 18 december 2021:

Nieuw:

*) Het sportpark dient verplicht om 17.00 uur te sluiten. Dat betekent dat de komende 3 weken de doordeweeksetrainingen niet kunnen doorgaan.

*) Het sportpark is alleen op zaterdag open tot 17.00 uur.  

De onderstaande reeds bestaande maatregelen blijven onverminderd van kracht:

*) De kantine is alleen geopend op de zaterdagen tot uiterlijk 17.00 uur. Voor personen vanaf 18 jaar en ouder is toegang alleen mogelijk met een geldig Coronatoegangsbewijs. Tevens zijn in de kantine zitplaatsen verplicht.

*) Er is geen publiek meer toegestaan op ons sportpark (dus ook niet in onze kantine).  Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden, zoals trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, grensrechters, kantine- en onderhoudsvrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders van bezoekende teams. 

Wij hebben voor de zaterdagen nog steeds vrijwilligers nodig om bovenstaande maatregelen uit te kunnen voeren. Wilt u zich hiervoor aanmelden, dan kan dat bij Sander van Osenbruggen via osenbruggen@cobuboys.nl

Deze extra maatregelen zijn een enorme klap voor al onze voetballende leden. Het is op dit moment ook nog onzeker of deze extra maatregelen ook consequenties gaan hebben voor de voortgang van de competitie. Wij houden de berichtgeving hierover nauwlettend in de gaten en zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij u hierover informeren middels een nieuwe Corona Update.

Tot slot willen wij al onze leden, supporters en overige belanghebbende bedanken voor jullie voortreffelijke medewerking en begrip voor de opgelegde maatregelen in de afgelopen periode. Wij beseffen hoe ontzettend moeilijk dit voor iedereen is, maar hebben het volste vertrouwen in de voortzetting van jullie medewerking in de komende periode. 

Het Bestuur.

Secretaris@cobuboys.nl   

Leave a Comment

(required)

(required)