Corona Update

Naar aanleiding van de aangescherpte Corona maatregelen door de overheid hierbij een overzicht van de maatregelen die bij onze vereniging gelden vanaf heden t/m 3 december 2021:

*) De kantine is alleen geopend op de zaterdagen tot uiterlijk 20.00 uur. Voor personen vanaf 18 jaar en ouder is toegang alleen mogelijk met een geldig Coronatoegangsbewijs. Tevens zijn in de kantine zitplaatsen verplicht. 

*) Er is geen publiek meer toegestaan op ons sportpark (dus ook niet in onze kantine). Dit geldt      zowel op wedstrijddagen als bij trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden/trainingen, zoals trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, grensrechters, kantine- en onderhoudsvrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders van bezoekende teams.   

Wij hebben voor de zaterdagen nog steeds vrijwilligers nodig om bovenstaande maatregelen uit te kunnen voeren. Wilt u zich hiervoor aanmelden, dan kan dat bij Sander van Osenbruggen via osenbruggen@cobuboys.nl

Deze nieuwe maatregelen worden ons helaas vanuit de overheid verplicht opgelegd. Wij als vereniging voelen echter ook een zorgplicht naar al onze  leden, vrijwilligers en bezoekers van ons sportpark. Wij proberen dan ook zo goed mogelijk invulling te geven aan de maatregelen zonder een onnodig groot beroep te doen op onze vrijwilligers. Wij vragen iedereen dan ook om de nieuwe maatregelen te respecteren. Ga niet in discussie met onze vrijwilligers en probeer niet onnodig op ons sportpark te zijn of zonder een geldig Coronatoegangsbewijs de kantine te betreden. 

Bij voorbaat dank voor ieders begrip en medewerking.

Het Bestuur.

Secretaris@cobuboys.nl

Leave a Comment

(required)

(required)