Voorbereiding selectie 2020-2021

Onze selectie gaat dinsdagavond echt beginnen aan de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De grote groep zal vooral samen gaan trainen. Er wachten ook een aantal oefenwedstrijden.

De exacte invulling van het eerste en tweede elftal zal tijdens de voorbereiding gaan plaats vinden. Daarom wordt er tijdens de oefenwedstrijden een verschil gemaakt tussen de A-selectie en de B-selectie. Zo neemt eerst genoemde team het op zaterdag 15 augustus op tegen Hoevelaken 1 en op die dag zullen de andere spelers het opnemen tegen SC Muiderberg 3. Beide duels zullen plaatsvinden op Sportpark Zielhorst.

Op dinsdag 18 augustus speelt alleen de A-selectie een wedstrijd. De geselecteerde spelers komen dan uit tegen Amsvorde 1. Vier dagen later staan er weer twee oefenduels op het programma. De A-selectie speelt dan tegen SV Aurora en het andere elftal neemt het dan op tegen VVOP 3. Ook voor deze duels is ons eigen sportpark de locatie.

Voor Cobu Boys 1 begint op zaterdag 29 augustus het bekeravontuur met een uitwedstrijd bij SV. De Meern. Daarna volgen nog thuiswedstrijden tegen ZSGOWMS (5 september) en Altius (12 september).

Het tweede elftal speelt op dezelfde data ook drie bekerwedstrijden. De eerste is op bezoek bij CJVV 4. Daarna wachten nog thuiswedstrijden tegen SCH’44 3 en Brederodes 2.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)