De bal rolt weer!

Woensdagavond 29 april 2020, om kwart voor zes, begon de allereerste training bij Cobu Boys na het uitbreken van de corona-crisis. Zie onderstaande foto’s. Bij veel van onze leden kriebelt het al weken, en iedereen staat te popelen om weer het veld op te gaan om achter een bal aan te rennen.

De jeugd mag weer wat doen, de senioren moeten nog wachten. Voor de jeugd organiseert Cobu Boys weer trainingen, maar met strenge regels waar iedereen zich aan moet houden.

Na de trainingen van 29 en 30 april gaan we evalueren. Daarna volgt het besluit of we volgende week weer trainingen kunnen organiseren. Omdat iedereen zich op de eerste avond netjes aan de regels hield, hopen we van harte dat er volgende week weer door meer leden getraind wordt!

We hopen je weer bij Cobu Boys te zien, maar dan moet je je wel aan de regels houden:

  1. Luister naar de aanwijzingen van de Cobu Boys vrijwilligers en trainers!
  2. Hou je aan het NOC*NSF protocol
  3. Hou je aan de KNVB-protocollen
  4. Hou je ook aan het aanvullende protocol van Cobu Boys, daarin staan de extra regels en de trainingstijden: Cobu Boys Protocol

Je moet je altijd aan de verplichte looproute houden:

De trainingen op 29 april verliepen prima, onder toezicht van duidelijk herkenbare vrijwilligers, die in de hesjes van de Club van 100 liepen.

Leave a Comment

(required)

(required)