Hoe is ’t met… Sophie?

Hellooo,

Ik ben Sophie (19) en speelde tot halverwege februari 2020 bij Cobu Boys Vrouwen 1. Vanwege een verplichte buitenlandstage voor mijn studie ben ik (tijdelijk :D) gestopt.

Ik loop stage in Zwitserland. Het is hier prachtig. Ik huur een appartement van een familie op een boerderij, in een klein dorpje midden in de bergen. Ik heb sinds een week een auto in mijn bezit, dus ik hoef niet meer elke dag de berg op en af te fietsen naar mijn stage! Dat is namelijk maar 5 km, maar helaas ook een hoogteverschil van 225 meter…

Een paar weken geleden was ik nog van plan om mij hier tijdelijk in te schrijven bij een voetbalclub…. Echter zijn de regels hier, omtrent het Coronavirus, hetzelfde. Een potje voetballen zit er voor mij dus ook niet in.

Mijn school gaf mij de keuze om in Zwitserland te blijven, of terug te komen naar Nederland. Na overleg met mijn stagebedrijf en mijn familie, heb ik ervoor gekozen om in Zwitserland te blijven.

Waarom?

– Ik zit hier denk ik op een van de veiligste plekken op aarde. Ik zie niet zoveel mensen behalve mijn collega’s en de familie van de boerderij, dus het besmettingsgevaar is laag.

– Ik mis mijn team en de gezelligheid op de club, maar nu alles in NL stil ligt, mis ik ook weer niks ?.

– En een oplossing is dat ik een fanatiek videobeller ben.

– Bovendien heb ik gezellige collega’s die graag een VrijMiBo doen ?. Of mij in het weekend uitnodigen om wat leuks te gaan doen.

!!!Wees maar niet bang, voor het volgende seizoen ben ik in topconditie!!!

Ik kom natuurlijk terug bij Cobu Boys aanstaand seizoen.

Blijf gezond en tot snel op het veld of in de kantine!

Groetjes,

Sophie

Leave a Comment

(required)

(required)