Kampioenenbal: CB4 (2012/2013)

Kampioenenbal, onder die titel brengen wij je graag de kampioenen van gisteren onder de aandacht. Heb jij nog een kampioensfoto? Stuur die dan op naar aaldert.hofman@cobuboys.nl

“Dit is een goed stel, hoor!” Die legendarische uitspraak van Theo Reitsma is naar mijn mening ook van toepassing op dit goede stel van Cobu Boys 4. Zij werden kampioen in het seizoen 2012/2013.

Het team dat je hier ziet, heeft heel wat meters op de Cobu Boys velden afgelegd. Bij elkaar hebben ze al gauw zo’n 1.000 competitiewedstrijden in Cobu Boys 1 gespeeld. Daarna bleven ze bij elkaar, serieus en voor hun plezier spelend, met veel succes zoals in het seizoen 2012/2013.

Ruim voor het einde van de competitie was al duidelijk dat Cobu Boys 4 kampioen zou worden. Na 19 wedstrijden, met 17 keer winst, 1 gelijkspel, en 1 nederlaag, stond Cobu Boys op 52 punten. De nummer 2 volgde op 15 punten achterstand. Het doelsaldo van 93 voor en 24 tegen, dus +69 is ook formidabel. Terechte kampioenen.

Geweldige actie van dit team was ook om hun trainer en leider bij dit kampioenschap in een geweldig mooi Cobu Boys colbert te kleden, met bijpassende stropdas. Ben de Graaf (leider, uiterst links) en Gijs van den Tweel (trainer, uiterst rechts) in het zonnetje, gewaardeerd door de spelers. Colberts werden geregeld door Walter van Waart in het verre Oosten waar hij voor zijn werk was. Klasse!

Op de foto ziet u, staand van links naar rechts: Ben de Graaf (leider), Michel Hielckert, Jos Berendse, Thomas Nieborg, Walter van Waart, Jeroen Bouwman, Coen Heijnders, Thijs de Heus, Mark Moman, Geoffrey van den Wijngaert, Harmen de Winter, Raymond van ’t End, Koen Idema, Gijs van den Tweel (trainer). Daarvoor, gehurkt van links naar rechts: Remco van de Rijt, Frank van Dooren, Benjamin Gouverneur, Erik van den Tweel, Sander Jansen, Niels Brouwer, Danny de Graaf, Patrick de Graaf, Matthijs Voost, Seth van Leersum.

Kampioenen!

Leave a Comment

(required)

(required)