Teamfoto en winst Cobu Boys 1 tegen SEC

Okee, okee, het heeft even geduurd, maar de teamfoto van de Cobu Boys 1 selectie is dan nu eindelijk gemaakt. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Cobu Boys 1 tegen SEC heeft de heer Adjan van Andel deze foto gemaakt.

Cobu Boys begon de wedstrijd tegen SEC voortvarend. Al in de tweede minuut schoot Wessel Schmidt beheerst in. Daarmee kwam Cobu Boys al heel snel op een 1-0 voorsprong.

Jaron van den Kamp breidde de voorsprong in de 11e minuut uit tot 2-0, door vanaf 18 meter knap raak te schieten. Binnen 20 minuten kwam Cobu Boys zelfs al op 3-0 door een treffer van Robin van den Brom, uit een nagenoeg onmogelijke hoek.

De toeschouwers maakten zich op voor een fijne wedstrijd met meer doelpunten, maar dat liep anders. De concentratie verslapte en de ruststand was dus 3-0. Na de thee kwam SEC zelfs terug tot 3-2, waarna Iliass Stremming de eindstand op 4-2 bracht.

Een terechte overwinning, na een matige wedstrijd. Volgende week is Cobu Boys opnieuw vrij, op 29 februari wacht de inhaalwedstrijd bij ’t Vliegdorp.