Zevenklapper CB1 tegen NVC

De hoofdmacht van Cobu Boys had zaterdag geen kind aan NVC. De mannen van Bert van den Brom noteerden een zevenklapper en wonnen met 7-1. Bert De Ruiter maakte het verslag.

Vandaag wordt er tijdens deze wedstrijd extra aandacht gevraagd om racisme in de sport uit te bannen. Een mooie actie die eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. ..wat maakt een kleurtje, geaardheid of geloof nu uit? Doe ff normaal en respecteer elkaar, vindt uw stukkiesschrijver.

Dit gezegd hebbende zien wij in minuut 1 van deze wedstrijd de eerste kans om te scoren als een vrije trap van Robin van den Brom belandt bij Tim Govers, die keurig terug legt op Cumali Karaman die over schiet.
Een tweede kans volgt 4 minuten later als Cumali vanaf rechts Oualid el Kadouri weet te vinden die daarna Tim CG in scoringspositie brengt…hij (Tim dus) schiet links naast.
Een paar minuten later is het Leroy Baum die een doelpunt van NVC voorkomt door (gewoon) te doen waar hij is voor aangenomen…een bal van onze doellijn wegwerken!
Het is een van de spaarzame kansen die NVC zal krijgen in deze 1e helft.
In de 13e minuut zien we Jaron van de Kamp vanaf een metertje of 20 bijna scoren, zijn schot gaat maar net links naast.
5 minuten later is het raak als via Cumali spits Robin het doelnet (rechterhoek) van onze tegenstander weet te vinden, 0-1!
Een paar minuten hierna geeft Boris Bunnik op Oualid die 3 mannen van onze tegenstander weet te passeren om daarna met zijn ‘puntertje’ zijn geweldiger actie net rechts te zien laten gaan, wat een (mooie) actie zeg, genieten!
We zitten inmiddels in de 22e minuut als Jaron onze Robin inspeelt die daarna vanaf links Iliass Stremming weet te vinden die het perfect afmaakt, 0-2!Dat gaat lekker zeg!
5 minuten later besluiten Oualid en Iliass lekker te combineren om Tim in stelling te brengen….Tim lobt…echt niet slecht hoor…zijn inzet wordt door NVC van de doellijn gehaald.
Hierna is het Leroy die maar net rechts naast het doel van onze tegenstander weet te schieten. In de 30e minuut zien we Oualid met een mooie steekpass Tim bereiken die daarna de keeper van NVC uitspeelt om onberispelijk de 0-3 te scoren, lekker hoor!
Hierna is het wachten op de 0-4.
Het is Robin die dit op aangeven van Jaron voor zijn rekening neemt door in de uiterst rechterhoek te scoren. Met een comfortabele 0-4 gaan we de rust in.
De 2e helft….
Die is net begonnen als Boris met een top sliding voorkomt dat onze tegenstander denkt te kunnen scoren.
In de 50e minuut scoort (via Tim en Oualid) Robin zijn 3e (en zoveelste hattrick, ik ben het aantal inmiddels kwijt) doelpunt en staan we met 0-5 voor!
Hierna volgt een wissel. De vandaag (wederom) foutloos spelende Mike de Graaf wordt vervangen door Matthijs Nieman. Het is daarna Oualid die Cumali de 0-6 laat scoren. Tja en daarna besluit onze trainer iedereen speelminuten te gunnen/geven.
Een dubbele wissel volgt…toe maar!
Net de minsten gaan eruit…Robin en Oualid…zij worden vervangen door Gian Ders en Burak Yasir Rahat, ook niet de minsten hoor!
Voorbeeld: Tim neemt In de 65e minuut vanaf links een vrije trap die door (vervanger) Gian Derks maar net over wordt geschoten.
Een paar minuten later komt NVC op 1-6. Het spel wordt hierna er niet beter op. Natuurlijk krijgen wij kansen….zo kopt Yasir op aangeven van Iliass over en weet Jaron van afstand over te schieten.
In de 80e minuut zien we nog een geweldige actie van Tim die 3 tegenstanders weet te dollen om daarna perfect op Yasir te geven die de 1-7 scoort! ( de Yasir die altijd weet te scoren).
5 minuten later proberen Leroy en Yasir met gerichte schoten de keeper van NVC te verassen maar die geeft geen krimp en behoedt onze tegenstander voor nog meer tegendoelpunten. Einduitslag 1-7, daar kan je mee thuiskomen!
Volgende week wacht ons de zoveelste derby.