CB1 laat niets heel van Vliegdorp

Vliegdorp was zaterdag geen partij voor het eerste van Cobu Boys. De mannen van Bert van den Brom wonnen met 12-1. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Voorafgaande deze wedstrijd zijn het onze jongens van het 6e die het goede voorbeeld geven door ‘uit’ met 1-4 van Vliegdorp 4 te winnen. Een mooie prestatie die het 1e elftal hopelijk vleugels zal geven.
Na 10 minuten staat er al een 1-0 op het scorebord na een aanval uit het boekje. Via Robin van den Brom is het Wessel Schmidt die vanaf links Tim Govers weet te vinden die de bal onhoudbaar voor de keeper van Vliegdorp rechts in de benedenhoek schiet. 4 minuten later is doelman Sander van Andel kansloos als een vrije trap van Vliegdorp via de muur in het doel beland, 1-1.
In de 17e minuut zien we Robin vanaf rechts een mooie actie maken om daarna Tim CG zijn 2e doelpunt te laten maken. Hij scoort beheerst (wederom) in de uiterste rechterhoek.
2 minuten later wordt er alweer gescoord. Dit keer scoort Robin op aangeven van Oualid El Kadouri na een een mooie aanval over vele schijven.
Na een mooie kans van Oualid is het Iliass Stremming die op aangeven van Tim de 4-1 scoort. Het regent kansen vandaag. Zo krijgt Oualid 2 schietkansen, zien we Wessel 2 keer de keeper van Vliegdorp zijn inzet keren en knalt Robin op de lat!
Vlak voor het rustsignaal wordt er voor de verandering weer eens gescoord als Wessel van het middenveld met een mooie pass Robin weet te vinden die heel mooi de 5-1 in de linkerhoek schiet. Een mooie stand om aan de thee te gaan.

Tweede helft

In de 2e helft wordt er een tijdje niet gescoord dus besluit trainer Bert om de jongens van het 2e maar eens in te zetten. Zo komt eerst Burak Yasir Rahat onze Iliass vervangen. En nadat Robin tegen de lat heeft geknald komen Jelle Bakker en Danny de Vries het veld in. Hierna is het prijsschieten.
In de 67e minuut is het Danny die op Tim geeft die daarna met een steekpass Robin bereikt die met een keiharde uithaal de bal links bovenin het net van onze tegenstander knalt, 6-1.
Hierna knalt Tim op de paal en schiet Oualid op de lat!
Het op de paal schieten begint een gewoonte te worden want in de 73e minuut knalt Tim…u raad het al…op de paal.
2 minuten later is het dan eindelijk weer eens raak als Yasir op Robin speelt die vanaf links strak op Tim geeft die na deze mooie combi de 7-1 scoort.
Even later scoort Wessel op aangeven van Oualid de 8-1.
Het is nog niet op want in de 79e minuut maakt Robin er 9-1 van en een minuut later maakt Tim na een mooie actie van Jaron van de Kamp de 10-1.
Diezelfde Tim maakt even later zijn 5e doelpunt, 11-1. Ook Robin wil er 5 maken vandaag en dit doet hij dan ook nadat Tim eerst nog maar eens op de paal heeft geschoten in de 84e minuut…op aangeven van Tim brengt hij de eindstand op 12-1.
Man of the match? Was het Tim of Robin? (beiden scoorden 5x in deze wedstrijd een clubrecord! ). Nee zij werden het niet! De supporters kozen voor Oualid die een geweldige goede wedstrijd op het middenveld speelde, gefeliciteerd!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)