Toernooidag verloopt vlekkeloos

De traditionele toernooidag van Cobu Boys verliep zaterdag vlekkeloos. Uiteraard was Bert de Ruiter present als verslaggever. Hieronder zijn verhaal.

Op deze zonnige zaterdag staan er mooie toernooien te wachten op onze sportpark, we hebben er zin in! Om klokslag 09.30 uur beginnen we met het jeugdtoernooi voor de categorieën 08 tot en met 11 jaar en die van 12 tot en met 15 jaar. Maar liefst 110 jeugdleden hebben zich ingeschreven en gaan ervoor! Ook dj Christian gaat ervoor, hij zal deze dag tot 16.00 uur zorgen voor de muzikale omlijsting.
Onze jeugdleden laten zich van hun beste kant zien en maken er een waar spektakel van in de onderlinge wedstrijden, latje tikken en penalty shoot-out. Na afloop moeten onze ervaren keepers toegeven dat zij het zeer zwaar hebben gehad met de inzet en geplaatste schoten van onze jeugdleden.
Om 12.00 uur zit het toernooi erop en worden de prijzen uitgereikt. U begrijpt het al…er waren vandaag alleen maar winnaars dus iedereen krijgt een dik verdiende medaille! Complimenten aan alle vrijwilligers die deze ochtend voor de jeugd tot een succes maakte, dit snakt naar een vervolg in 2020!

In de middag zijn de wat ouderen aan de beurt voor het Krijn Westdijk toernooi. We zien we een leuke mix op het veld. Naast alle elftallen van de heren senioren zijn ook de damesteams vertegenwoordigd. Ook dit toernooi verloopt vlekkeloos en is voor herhaling vatbaar.
Tja en dan is er na de wedstrijd nog een gedenkwaardig moment. Het is Joke van de Bor die helemaal terecht in de bloemetjes wordt gezet door Damion Dekkers. Zij was maar liefst 55 jaar beschikbaar als barkeepster bij Cobu Boys maar gaat het nu wat rustiger aan doen. Hulde voor deze dame en natuurlijk megaveel respect!

Een bos bloemen van Damion Dekkers voor Joke van de Bor, die na maarliefst 55 jaar afscheid neemt als barmedewerker.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)