Hardloophelden halen 525 euro op voor jeugd Cobu Boys

Bert de Ruiter, Gian Derks en Dennis van Westerlaak hebben zondag ruim 500 bij elkaar gelopen voor de jeugd. Ze legden stuk voor stuk de halve marathon af in Amersfoort. Bert de Ruiter maakte het verslag

Om 10.30 uur gaan we ( Dennis van WesterlaakGian Derks en ik) van start voor onze (halve) marathon van Amersfoort. Ook dit jaar lopen we voor de jeugd van Cobu Boys, we hebben er zin in. Dennis is binnen een paar seconden uit mijn beeld. Hij gaat vandaag voor een persoonlijk record! Dat zal mij niet gebeuren weet ik vooraf al, uitlopen meer zit er dit jaar niet in. De eerste 5 kilometer zie ik ‘haas’ Gian nog in de verte maar opeens is hij ook uit het zicht verdwenen. Tot 14 km gaat het eigenlijk best aardig, maar dan zie ik opeens een man met een hamer de weg over steken! Die had ik liever bij de finish willen ontmoeten denk ik dan op dat moment. Die laatste 7 km worden hierna dan ook geen pretje. Gelukkig zijn er dan nog de trouwe supporters die je er doorheen slepen. Zo krijg ik 5 km voor de finish een lekker flesje water van Mario Lambregts in mijn handen gedrukt, word ik even daarna door Gerjan Eigenraam luidruchtig aangemoedigd en geven Joke en Rinie van de Bor mij in in de binnenstad het laatste zetje om door te gaan. Als vlak voor de finish ook nog Danny Broodkoorn voor de nodige peptalk zorgt word ik daarna door o.a Julia Vastenburg, Mike van Putten, Jos Helmich, Claire Nieuwenhuis en mijn loopmaatjes Gian en Dennis naar die zolang gewenste finish geschreeuwd.
Nadat Arjan Klaver mij uitgeput opvangt krijg ik hierna de medaille overhandigt, het is weer volbracht!
Met deze run liepen wij 525 euro bij elkaar voor hen die de toekomst hebben, de jeugd van Cobu Boys!
Bij deze wil ik alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Bedankt dus Hans WijkhuizenPiet VastenburgTim VastenburgHenk van de Kamp, Mw. Van Valkenhoef, Mouna AhrouchRoy van DijkGert Jan SmitFrank StrijboschHarrie StrijboschPatrick de Graaf, Rinie en Joke van de Bor, de selectie van Cobu Boys en niet te vergeten Jos Helmich (die van die kapperszaak in Hooglanderveen). Als laatste wil ik mijn loopmaatjes Gian en Dennis bedanken. Zij liepen niet alleen die ‘halve’ in een veel snellere tijd dan verleden jaar maar storten tevens een ‘vet’ bedrag voor de jeugd van Cobu Boys, hulde en nogmaals bedankt!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)