CB-toppers lopen voetbaltafel, spelcomputer en geluidsinstallatie bij elkaar

Op 10 juni 2018 liepen  Gian DerksDennis van Westerlaak
en Bert de Ruiter de halve marathon van Amersfoort met als doel geld binnen te halen voor de jeugd van Cobu Boys.
,,Met onze actie haalden we maar liefst 900 euro op´´, vertelt Bert. ,,Met dit bedrag kon er een voetbaltafel, spelcomputer (playstation) en een nieuwe geluidsinstallatie  voor jong en oud worden aangeschaft. De geluidsinstallatie waarvan het abonnement van spotify overigens wordt gesponsord door het 3e elftal van Cobu Boys. Veel dank zijn we verschuldigd aan de klussenclub onder leiding van Jos van den Heuvel, die zorgde voor het snelle installeren van de nieuwe geluidsinstallatie. Bij deze wil ik natuurlijk ook alle sponsors nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Wie weet lopen we volgend jaar weer een mooi bedrag bij elkaar!´´

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)