Jeugdtoernooi Cobu Boys verloopt vlekkeloos

Het jaarlijkse jeugdtoernooi van Cobu Boys is zaterdag vlekkeloos verlopen. Onder ideale weersomstandigheden streden de ploegen in een sportieve sfeer om de winst. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

In de verschillende leeftijdscategorieën van 14 jaar tot 17 jaar waren zowel jongens en meisjes vertegenwoordigd.
Teams van Jonathan, SC Hoevelaken, FC Horst, SV Houten, SV Huizen, ASC Nieuwland, KVVA, Hoogland, Zwaluwen Utrecht en natuurlijk onze eigen Cobu Boys streden op een sportieve wijze om de begeerde prijzen. Geen wanklank was er te bekennen bij dit toernooi. Alle wedstrijden begonnen op tijd, de hamburgers smaakten ouderwets heerlijk (met dank aan Marjon Boshuizen en Karin van Putten), de scheidsrechters floten foutloos, er werd duidelijk getoeterd, de EHBO was aanwezig (met dank aan Astrid van Beek-Zoutendijk), het weer was heerlijk en de muziek zorgde voor een goede sfeer.
Kortom een zeer geslaagd toernooi!

Heel veel complimenten bij deze aan de toernooicommissie die dit voor het zoveelste jaar mogelijk maakten. We gaan ze maar eens even noemen: Piet Ouwerkerk, Bart de Graaf, Danny Broodkoorn, Els van Breden en Dennis van Diermen, toppers zijn jullie!
Ik heb begrepen dat jullie na dit toernooi ermee gaan stoppen. Dit is natuurlijk heel jammer maar na zoveel jaren van (goed) georganiseer begrijp ik het. Het wordt de hoogste tijd dat anderen jullie stokje gaan overnemen. Meld u dus aan!
Leuk om nog te vermelden is dat Roy Boute in zijn laatste jaar bij Cobu Boys met zijn team (de JO17-1) de eerste prijs behaalde. Het ga je goed Roy en bedankt voor je jarenlange inzet!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)