JO13-1 kampioen in eerste klasse

Cobu Boys JO13-1 is zaterdag kampioen geworden in de eerste klasse. Dankzij een mooie 6-1 overwinning werd de felbegeerde titel een feit voor de talentvolle ploeg van Piet Ouwerkerk en Irene. De trainer vertelt.

Voor de wedstrijd werd Jelle, een speler van het team wat al een half jaar moet missen, in het zonnetje gezet. Hij ontving van de spelers een bal met hun naam erop en vervolgens verrichtte hij de aftrap.

In Spakenburg speelde op dat moment de directe concurrent. In punten stonden we gelijk, maar het doelsaldo was in ons voordeel (+3). Onze “spionnen” hielden ons van minuut tot minuut op de hoogte van hetgeen zich daar afspeelde. Met zeer goed voetbal, inzet en vechtlust, werd bij rust al een mooie voorsprong gecreëerd. Dit moest ook wel, want wij wisten dat Spakenburg inmiddels 2-0 voorstond.

In de rust twee omzettingen gedaan en instructies gegeven om twee mensen van Olympia “uit te schakelen” om tegendoelpunten te voorkomen. Dit werd goed opgepakt en uitgevoerd. De wedstrijd eindigde in een 6-1 overwinning en daarmee werd het kampioenschap een feit.

Zonder iemand te kort te doen wil ik één speler onder de aandacht brengen: Symen van der Zee!! Hij is enorm gegroeid. Daar gaan we nog héél véél plezier aan beleven.

Dank aan het team om me heen, grensrechter, leider, ouders en supporters. Speciale dank gaat uit naar Irene. In haar 1e jaar als trainster, voor zo’n groep staan is niet makkelijk. Toch heeft zij zich staande gehouden en is zij door deze groep gesterkt om door te gaan. Ik wens haar heel veel plezier en succes toe als trainster in de komende jaren. Ik weet dat je het kan, heb geloof in jezelf!!

Een kroon op een mooi tijdperk als trainer. Ik neem op een mooi moment afscheid als trainer van de jongens. Komend seizoen ga ik me volledig richten op de Vrouwen 1 van Cobu Boys. Een mooi en gedreven team meiden en vrouwen waarmee we hoog inzetten en actief worden in de 3 klasse. Een team waarmee ik dezelfde successen nastreef.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)