Bert de Ruiter op weg naar een mooi bedrag voor onze jeugd

Zoals bekend loopt Bert de Ruiter zich binnenkort weer in het zweet voor de jeugd. Over twee weken is het zover, dan doet onze alleskunner mee aan de halve marathon van Amersfoort. Hieronder een update van de gang van zaken.

Leuk om te melden…..tijdens de slotavond van de krasse knarren haalde ik zomaar 80 euro binnen. Het waren Marjon BoshuizenPiet VastenburgAdrie Hasenbos die mij spontaan een bedrag in mijn handje drukte. Ook was daar Henk Vliek die mij een bedrag gaat overmaken mits ik de marathon uitloop…zo zijn er meer hoor…ook Ralph Sargent en Rinie van de Bor gaan storten…maar eerst willen zij zien of Gian DerksDennis van Westerlaak en ik daadwerkelijk over de finish komen. Op de zaterdag erna krijg ik spontane bijdragen van Gert Jan Smiten Rein van der Laan, mooi hoor!
De stand op dit moment is 432,50 euro. Een mooi bedrag, maar we gaan natuurlijk voor meer. Ook leuk om te vermelden is dat wij een mystery guest hebben die ook in training is om deze (halve) marathon te voltooien…het is een selectiespeler die het ook goed voor heeft met de jeugd van Cobu Boys, klasse toch?
Zijn naam hoort u volgende week. Voor nu wil ik alle sponsors alvast bedanken voor hun bijdrage. Bedankt dus….Marjon Boshuizen, Adrie Hasenbos, Piet Vastenburg, Rene van DijkKrijn WestdijkMarjolein BouwhuisPatrick de GraafHans WijkhuizenHarrie StrijboschEdwin van den BromFrank van Dooren ,Gian Derks en een spelend lid van Cobu Boys die niet genoemd wilt worden. Met de toezeggingen van de eerder genoemde Henk Vliek, good old Rinnie van de Bor en Ralph Sargent zijn we op de goede weg!

Dit jaar is het bestedingsdoel voor onze jeugd een voetbaltafel en/of spelcomputer die in de kantine geplaatst zal worden.
Wilt u de jeugd van Cobu Boys ook ondersteunen, dan kan dit door te doneren op rekeningnummer: NL33INGB0007969334 t.n.v E.J. de Ruiter.

Leave a Comment

(required)

(required)