Club van 100: Geen grap, vlaggen!

Scheidsrechters Brian Ouwerkerk en Thijs van den Brink ontvingen op zaterdagmorgen 1 april splinternieuwe grensrechtervlaggen van de Club van 100, uit handen van Club van 100 commissieleden Marja Ros en Rein van der Laan.

Grensrechtervlaggen, geeloranje geblokt, uitermate zichtbaar. Dat symboliseert ook de Club van 100, die meer en meer zichtbaar wil zijn. Met praktische bestedingen onze vereniging steunen. Scheidsrechters Brian en  Thijs (Thijs is zelf ook lid van de Club van 100) werkten graag mee aan dit feestelijke moment.

Bij de wedstrijd van Cobu Boys 1 werden de vlaggen ook gebruikt. Cobu Boys grensrechter Bart de Graaf over de nieuwe vlaggetjes: “Uitstekend cadeau, mooie duidelijke kleuren met een goed handvat”.

De foto is gemaakt door Adrie Hasenbos, ook lid van de Club van 100!

Dus als u de komende weken die mooie nieuwe vlaggetjes ziet, denk dan aan de Club van 100. Steun Cobu Boys, wordt lid van de Club van 100! Hoor jij er al bij?

Meer info bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobu-boys.nl

SONY DSC

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)