MO15-1 trekt zege over de streep

De meiden van Cobu Boys MO15-1 hebben afgelopen zaterdag de tweede zege op rij geboekt. In een spannende wedstrijd was de ploeg met 3-2 te sterk voor FC Almere. Zo is de ploeg ook na drie wedstrijden in de eerste klasse ongeslagen.

De eerste helft verliep uitstekend voor de meiden in het rood-zwart. Kimmy bracht de ploeg op voorsprong. De snelle aanvalster schoot de bal langs de lange doelvrouw uit Almere. Aan de andere kant stond de assistent van de thuisploeg stond te slapen. Hij vergat te vlaggen bij een kansrijke aanval van de gasten. Gelukkig liep het goed af. Leila verdubbelde de voorsprong. Ze bleef kalm en bracht de stand op 2-0. Hierdoor kreeg de ploeg wat meer lucht. Leila had de wedstrijd voor de rust moeten beslissen, maar ze miste een grote kans. Desondanks was de 2-0 een prima ruststand.

In de tweede helft kwam Almere wat beter in de wedstrijd. Het spel ging gelijk op. Het werd helemaal spannend toen de gasten terugkwamen tot 2-1. Niet lang daarna werd het 2-2. De comeback was een feit. Zo ging de mooie voorsprong van Cobu Boys verloren. Het was weer helemaal in evenwicht. Maar de thuisploeg vocht terug. De hoofden gingen omhoog en ze gingen op zoek naar de 3-2. Die kwam er ook! Leila zorgde voor een nieuwe voorsprong. Daarna was het heel spannend. Het spel bleef gelijk op gaan en met TOV-uit in het achterhoofd was de journalist toch een beetje bang voor een domper in de slotfase. Maar het gebeurde gelukkig niet! De zege werd binnengesleept door een geweldige vechtlust.

Deze wedstrijd was spannend, maar die zijn geweldig om te winnen. Ik wil de hele ploeg een groot compliment maken. Mentaal was het helemaal top deze wedstrijd. Een 2-0 voorsprong weggeven, maar daarna de kop omhoog en winnen. Grote klasse! Ik kijk uit naar de komende wedstrijden.