Cobu Boys 45+ houdt VVZA op 2-2

dennis2

Cobu Boys – Eemnes

In de eerste wedstrijd lijkt Aart van Putten al vroeg de score te openen, maar zijn schot belandt op de paal. Even later maakt Eemnes wel de openingstreffer. Keeper Dennis van Diermen weet met een geweldige reflex de 0-2 te voorkomen, waarna Danny Broodkoorn de kans krijgt om namens onze Boys gelijk te maken. Een verdediger van Eemnes staat echter in de weg. Even later valt de gelijkmaker toch. Het schot van Aart wordt nog gekeerd, maar in de rebound maakt Jeroen de 1-1.

Niet veel later valt de 1-2 na een eigen doelpunt, waarna de koppies een klein beetje gaan hangen. Het wordt uiteindelijk zelfs nog 1-3.

Cobu Boys – APWC

In de wedstrijd tegen APWC moet keeper Dennis meteen aan de bak, maar hij staat paraat. Niet veel later krijgt Piet Vastenburg een bal recht in zijn gezicht. Gelukkig kan hij de wedstrijd vervolgen.

Al snel opent APWC de score, maar de spelers zijn zo eerlijk om bij de scheidsrechter te melden dat er hands in het spel is. Daardoor blijft het 0-0. In deze open wedstrijd kregen beide ploegen kansen om de wedstrijd te beslissen, maar drie minuten voor tijd valt de enige treffer van dit duel. Aangezien deze wordt gemaakt door APWC, verliezen onze Boys opnieuw.

Cobu Boys – VVZA

Nadat coach Johan van den Heuvel zijn mannen heeft opgepept voor de derde wedstrijd, mag Cobu Boys aan de bak tegen VVZA.

Na twee goede kansen van onze kant moet keeper Dennis twee keer handelend optreden. Dat doet hij voortreffelijk.

Onze mannen komen via Jeroen met 1-0 voor, maar binnen de kortste keren staan de Boys met 1-2 achter. Gelukkig wordt het nog 2-2, omdat Danny Broodkoorn knap afrondt na een pass van Piet Vastenburg.

Na afloop mocht Bert de Ruiter de man of the match benoemen. ,,Onze keeper Dennis van Diermen verdient deze eer. Wat een reflexen zeg!’’

 

Attachment