Je bent er maar weer druk mee…

We zijn goed bezig, maar we zijn er nog (lang) niet

De voetbalcompetitie zit erop. Nog één toernooi komende zaterdag en ja volgende week ook nog eentje (1), dan genieten van de zomerstop.

Is het nu rustig bij Cobu Boys?

Nee, totaal niet! We zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Zo moeten de elftallen van de jeugd worden samengesteld en wijzigt bij de senioren ook het een en ander. De trainingstijden moeten worden afgestemd en de grote vraag ieder jaar weer..hebben alle elftallen wel een trainer en leider komend seizoen ..enne..welke spelers gaan er nu echt weg en welke spelers komen?

De overschrijvingen moeten op tijd worden geregeld en ook de kleding moet worden ingeleverd. Dan hebben we ook nog het 70-jarig jubileum wat wordt voorbereid. Hopen we dat we ook volgend seizoen weer genoeg scheidsrechters en gemotiveerd barpersoneel hebben.

Tja, ondertussen zijn we ook nog op zoek naar een capabele voorzitter en een nieuwe penningmeester, een keeperstrainer voor de selectie en moet de communicatie binnen onze vereniging beter worden. Ook de sponsorcommissie zal aan de slag moeten (dit doen ze overigens al hoor,klasse!) en ook de klussenclub zal niet stil kunnen zitten. Feit is dat er zeer betrokken leden nu al bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende seizoen!

Kijken we terug naar het afgelopen seizoen, dan mogen we tevreden zijn. Ons eerste promoveerde niet, maar haalde wel de nacompetitie. De overige seniorenteams deden het zeker ook niet slecht. Bij de jeugd werden er verschillende kampioenen gehuldigd! Het gaat dus sportief gezien de goede kant op met Cobu Boys.

Maar dan de toekomst. We hebben hulp nodig en zeker op bestuurlijk niveau. We kunnen nieuwe ‘handjes’ gebruiken. Sterker nog..dit is noodzakelijk! Meld je dus aan als je iets wilt betekenen voor onze geweldige club. Dit gezegd hebbende wens ik iedereen alvast een fijne vakantie toe en wil ik iedere vrijwilliger bedanken voor zijn of haar inzet in het afgelopen seizoen, top!

Bert de Ruiter

Leave a Comment

(required)

(required)