Cobu Boys E5 kampioen!

Cobu Boys heeft er weer een kampioensploeg bij! Cobu Boys E5 heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap veroverd door een mooie 6-2 zege op IJsselmeervogels E9. 

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar zaterdag werd het dan officieel. Door de zege op IJsselmeervogels is de E5 niet meer te achterhalen door concurrent Hoogland E13. Het verschil met Hoogland is 2 wedstrijden voor het einde 8 punten. De E5 heeft naast de titel ook een prachtig doelsaldo. 98(!) goals voor en maar 16 goals tegen. Super gedaan jongens! Hieronder het verslag van de kampioenswedstrijd.

Zaterdag 14 mei was het zover, onze kampioenswedstrijd. Cobu Boys E5 – IJsselmeervogels E9.

Om 10.00 uur was de aftrap. Alle supporters en de trainers (Jeroen en Reijer) stonden gespannen te kijken aan de zijlijn naar ons team. Op Ruben na was het hele team (Maarten- Menno- Jesse- Sander- Ronaldo- Sam – David- Natasha- Perwer- Bediran) aanwezig voor deze beslissende wedstrijd.

De wedstrijd was begonnen en na een kwartier maakte de tegenpartij een doelpunt. Stand 0-1. Er was werk aan de winkel. Gelukkig maakte Ronaldo vlak daarna de gelijkmaker en stond het 1-1. Niet veel later stonden we voor dankzij Jesse met 2-1. Zo eindigde de eerste helft. De coaches waren trots op het team.

De tweede helft startte stroef, maar gelukkig werd de ban gebroken door Sander en stond het al snel 3-1. Met een zweefloopje vierde hij de goal. Niet veel later maakte Ronaldo er 4-1 van. Het team speelde perfect. De spelers wisten elkaar op tijd te vinden. Hoewel Menno zijn doel voortdurend schoon hield, wist de tegenpartij er toch nog 4-2 van te maken. Dat vonden wij niet leuk. Met een weergaloze vrije trap maakte Ronaldo er 5-2 van. Tot slot met een geweldige solo van Natasha, de Super Girl, eindigde de wedstrijd in een 6-2 overwinning! Door de inzet van het hele team is Cobu Boys E5 kampioen!

Toen het laatste fluitsignaal geklonken had, renden de supporters en de coaches juichend naar het team. Op het veld was het één groot feest. Nadat de foto was gemaakt, de champagne ontkurkt en alle felicitaties in ontvangst waren genomen, werd het feest voortgezet in de kantine. Daar stond patat en limonade klaar voor de kampioenen. De coaches vierden het succes met het team aan  tafel. Iedereen was superblij. Wat was het een spannende wedstrijd. Goed gestreden en verdiend kampioen!

 

E5.kampioen

Staand  vlnr Jeroen, Bedirhan, Sander, Sam, Menno, Ronaldo, Jesse, David, Maarten, Reijer

Zittend vlnr Perwer en Natasha,  Ruben ontbreekt op de foto

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)