Candia – Cobu Boys 3-3

Op 17 oktober 2015 verloren we thuis geflatteerd met 1-5 van Candia. Wat een kansen misten we toen zeg! Dit zal ons vandaag toch niet weer gebeuren?
Na 3 minuten gespeeld te hebben staan we door klungelig verdedigen al met 1-0 achter en in de 14e minuut schiet Candia zomaar de 2-0 in. Dit belooft een moeilijke wedstrijd te worden, we zijn aan het slapen!
In de 18e minuut kopt Robin van den Brom, na een op maat genomen corner van Tim Govers, op de lat. Via dezelfde lat kopt Leroy Baum op doel. Een speler van Candia stopt de bal met zijn hand. Penalty en een rode kaart! Tim schiet de gegeven strafschop er onberispelijk in, 1-2. We zijn wakker!
Candia gaat met 10 man verder en wij krijgen de kansen.
In de 19e minuut een voorzet van Robin, waarna Tim tegen de paal kopt. Eén minuut later een geweldige voorzet van Tim, Robin kopt tegen de lat.
In de 24e minuut, uit een voorzet van Tim, haalt Robin uit; weer wordt de paal geraakt.
Een minuutje later is het Jasper van der Bijl, die na een mooie vrije trap van Wessel Schmidt, tegen de keeper van Candia schiet.
In de 27e minuut kopt Matthijs Voost op aangeven van Wessel de gelijkmaker binnen: 2-2.
We drukken door. Matthijs schiet 5 minuten later net over. In de 40e minuut is het Angelo Kramers die, op aangeven van Robin, de bal in de linkerhoek tikt: 2-3!
In de 45e minuut weet Robin Snijders ons te behoeden voor een tegendoelpunt. Met zijn vingertopjes weet hij de bal uit de rechterhoek te halen. Ja, die vrije trap had er anders echt wel ingegaan!
Na de rust krijgt Candia zomaar twee kansen om te scoren. Gelukkig schiet en kopt men over.
In de 58e minuut eindelijk een fatsoenlijke aanval van Cobu Boys. Via Robin en Matthijs schiet Jasper naast.
Tim wakkert de boel maar eens aan. In de 60e minuut jaagt hij goed door en scoort hij bijna. Een paar minuten later weet Wessel met een mooie actie dezelfde Tim te vinden. Hij schiet echter te zacht in. In de 68e minuut kan Robin deze wedstrijd beslissen. Helaas lobt hij over.
Candia ruikt kansen. Zij krijgen deze dan ook. Na één keer over en één keer naast te schieten weet de thuisclub in blessuretijd een penalty te verzilveren na een ongelukkige actie van Jasper, 3-3!
Man of the match? Dat is best lastig om aan te wijzen na deze dramatisch slechte tweede helft. Maar toch heb ik vandaag het meeste genoten van Tim Govers!