DVSA 1 – Cobu Boys 1 Uitslag 0-16

In het seizoen 1983-’84 weet Cobu Boys 1 met 12-1 te winnen van Bunnik, een clubrecord! In 2006 winnen we met 10-0 van AH ’78 en op 23 april 2005 thuis tegen Sterrenwijk, mede door 5 doelpunten van Joey Snijders, wordt het 10-2!

Beste uitslagen zeg! Vandaag wacht ons de uitwedstrijd tegen DVSA.

We knallen er gelijk goed in. In de 2e minuut speelt Boris Bunnik Robin van den Brom aan. Robin dolt wat met twee tegenstanders en schiet tegen de keeper aan.

In de 4e minuut geeft Robin, op aangeven van Boris, een voorzet op maat, maar Tim Govers knalt over.

In de 9e minuut geeft Wessel Schmidt een geweldig mooie voorzet op Robin, maar hij is/kan er dan nog niet net bij met zijn hoofd.

De 13e minuut laat ons zien dat die dekselse Wessel enorm goed kan schieten, vanaf 25 meter schiet hij echter, wat scheelt het, net naast!

In de 15e minuut is wel het raak als Robin (met zijn ogen dicht) via een mooie corner van Tim de 0-1 in kopt.

Twee minuten later volgt er een geweldige solo van Luuk Fugers , van achteruit passeert hij een mannetje of drie en speelt hij Robin aan. Vanaf links geeft Robin een pass op maat op Dimitri van Dam, die de 0-2 er inschiet, een wereldse aanval!

In de 20e minuut bedient Robin Wessel op maat, Wessel bedenkt zich niet en haalt uit, net naast.

In de 24e minuut weer zo’n geweldige corner van Tim, Dimitri kopt net naast.

In de 25e minuut is het Tim die, op aangeven van Robin, denkt een doelpunt gescoord te hebben. Helaas buitenspel!

Drie minuten later is het wel raak als Jelle Bakker  via Wessel en Robin goed doorzet en 0-3 scoort, een geweldig mooie aanval!

Na 30 minuten gespeeld te hebben is het weer raak. Dit keer een mooie combinatie tussen Matthijs Voost en Dimitri van Dam, die de 0-4 scoort.

In de 34e minuut een vrije trap van Robin. Je hoort hem op dat moment al schreeuwen: ‘Matthijs daar komt ie’, gelukkig is onze Matthijs niet doof en hij ramt de 0-5 erin!

Twee minuten later laat Tim Matthijs de 0-6 scoren.

Wat een wedstrijd zeg. We gaan door met goed voetballen, genieten dus.

In de 39e minuut een weergaloze goal van Robin, op aangeven van Wessel. Uit stand neemt hij de bal aan en knalt, de keeper huilend achter latend in, 0-7!

Nog voor rust voltooit Robin zijn hattrick, deze keer na een pass van Jelle: 0-8.

Na de rust is het Tim die, op aangeven van Robin, tegen de keeper speelt en zijn het Robin vanuit een vrije trap en Matthijs, op aangeven van Dimitri, het netje niet weten te raken. Ook Wessel treft net geen doel in de 58e minuut na een combinatie met Robin en Tim.

Een minuutje later schiet Matthijs op de lat, via dezelfde lat belandt de bal bij Tim, hij kopt over.

Dan besluit de trainer om te gaan wisselen. Matthijs, Boris en Dimitri krijgen een publiekswissel. Zij worden vervangen door Sven van den Brom, Jelle Tilma en Jeffrey Merts.

Het is Robin die uit een moeilijke hoek even daarna de 0-9 scoort. En Tim scoort in de 65e minuut op aangeven van Robin de 0-10. Tim krijgt de smaak te pakken en op aangeven van Wessel scoort hij even later 0-11.

In de 71e minuut zorgt Wessel, een van de vele uitblinkers vandaag, voor de 0-12, op aangeven van Tim. Op dit moment hebben we het clubrecord in handen en wordt het spannend! Kunnen we met deze druk omgaan?

Sander van Andel behoedt ons met een geweldige reflex voor een tegentreffer. Twee minuten later is het 0-13 dankzij Tim, die ook een hattrick achter zijn naam krijgt.

Na een mooie mooie redding van Sander is het Luuk die een geweldig mooi doelpunt scoort, 0-14, links in de korte hoek!

Robin neemt de laatste twee doelpunten voor zijn rekening, waardoor het uiteindelijk 0-16 wordt.

Wat een geweldige pot voetbal hebben we vandaag gezien zeg, alleen maar uitblinkers! Achterin rust met Lambert Bax en Milan van Valkenhoef en verder inzet en passie op alle posities in het veld en daarbuiten. Wat dacht je van onze vervangende grensrechter, dhr Bax vandaag? Foutloos vlagde hij, complimenten en bedankt! Het clubrecord werd vandaag  verpulverd, een historische dag was het, wat hebben we genoten!

Man of  the match……..geen discussie mogelijk….4 keer een assist en 6 keer scoren, wat een gigant die Robin zeg!