Cobu Boys B1-Soest B3

Vandaag 6 Februari speelden wij onze tweede competitie duel thuis tegen Soest B3.
Beste lezer, u weet het al lang natuurlijk maar de ene keer is de andere niet. En dat overkomt een ieder die dit leest. Dus ook gaat deze spreuk op voor Cobu Boys B1.
Vanaf het begin  was het contrast  t.a.v. de wedstrijd hiervoor op zijn zachts gezegd opvallend te noemen.
Waar de afgelopen wedstrijd strijd en passie te bespeuren waren was het vandaag lauw loenen.
Met andere woorden het verschil tussen dag en nacht maar dan in het quadraat.
We kwamen er deze dag niet aan te pas. Onze tegenstanders waren op alle fronten de veel betere ploeg. Op inzet en beleving gekoppeld als een team ervoor willen gaan dat was bij Soest B3 de gehele wedstrijd aanwezig.
Bij Cobu Boys waren er maar een paar die dit wel konden opbrengen maar als niet een ieder daarin mee gaat dan word het voor ons team erg lastig.
Al met al stonden wij met 0-2 achter met de rust.

De tweede helft was nog maar amper begonnen of wij kregen onze derde tegengoal op ons bordje.
Na nog meer kansen voor onze tegenstanders gezien te hebben konden wij eindelijk in de 60e minuut eindelijk via een mooie aanval Leroy in stelling brengen. Deze ronde de prima voorzet prima af en stond er nu 1-3 op het scorebord.
Lang niet kunnen genieten want 5 minuten later scoorde Soest via een messcherpe counter de 1-4 binnen.
Voor de statisieken kregen wij na een overtreding in het strafschop gebied een penalty mee.
Max trapte zoals gewoonlijk de pingel feilloos binnen achter de doelman van Soest.
Even later floot de goe leidende Michael Haije voor het einde van de wedstrijd.

Vandaag een lesje gekregen hoe je als TEAM een wedtrijd speelt.