Cobu Boys MC1 door in de beker

Door: Robin Smit

Cobu Boys MC1 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Op bezoek bij VRC in Veenendaal werd na een spannende wedstrijd met 0-1 gewonnen. De enige goal werd gemaakt door Leila. Wie de volgende tegenstander wordt, is nog niet bekend.

De omstandigheden waren niet gemakkelijk. Het was koud en nat. Maar toch werd er gewoon afgetrapt op het hoofdveld van VRC. De eerste 20 minuten waren van beide kanten erg rommelig. Dat resulteerde wel in kansen aan beide kanten, maar het vizier stond nog niet op scherp. Tot dat Leila de bal kreeg. Na een prachtige pass van Elois schoot ze de bal prima binnen: 0-1. Na de 0-1 lag het initiatief bij Cobu Boys. Elois en Leila waren dichtbij de 0-2, maar zij waren te lief voor VRC.

Na een lange rust draaide het spelbeeld volledig. Cobu Boys moest achteruit en VRC ging op zoek naar de gelijkmaker. Die leek er ook te komen, maar de bal ging net naast. VRC gaf alles, maar het was niet genoeg. De 0-1 bleef staan en Cobu Boys kon een klein feestje vieren. De volgende ronde van de beker is bereikt!