Van de voorzitter: 6 t/m 12 december

Hij was weg voordat ik er erg in had, die Sint. Drukke baas, continu op doorreis. Toch had ik hem nog graag even de hand willen schudden om hem te bedanken voor zijn gulle gift. Uit handen van zijn trouwe medewerkers Piet, Bert, Karin en Aart ontving Cobu Boys een gift van maar liefst 350 euro! En ik had niet eens mijn voetbalschoen gezet! Wat een geweldig bedrag, dat voegen we samen met de opbrengst van de Grote Clubactie om een goede beamer en scherm voor in de kantine te kopen! Ik geloof weer in de Goedheiligman….

Deze week geen enkele vergadering. Een voorzitter is echt niet elke avond op pad, al lijkt dat soms wel zo.

Op vrijdag een mooi stuk in AD Amersfoortse Courant. Mooie foto en mooie uitspraken van het Cobu Boys aanvalstrio Robin van den Brom, Angelo Kramers en Tim Govers. Blijkbaar kan de journalist het niet laten om nog een keer terug te blikken op vorig seizoen. Jammer, maar niets aan te doen. Het is zoveel belangrijker om naar dit seizoen en ook naar komende seizoenen te kijken. Zoals de spelers al doen, zoals de trainer al doet. En zoals u al uit het artikel kunt lezen, ook het bestuur hoopt dat deze trainer en deze spelers volgend jaar veel plezier bij Cobu Boys hebben!

Zaterdag. Een studiedag, waardoor ik niet op sportpark Zielhorst ben. Helaas mis ik daardoor de wedstrijd van de Meisjes B1. Ik blijf volhouden, dit team is van ongekende klasse en verdient veel meer publiek tijdens de wedstrijden! Opnieuw worden zij Najaarskampioen, nu van de Hoofdklasse B. Ja, ja, Hoofdklasse! Dat zien we echt niet elke dag bij Cobu Boys. Het zijn nog een stel leuke meiden ook, sportief, geen gemopper en niet te vergeten leuk en verzorgd voetbal. Een mooie groep, samen met de technische staf goed voor veel succes! Felicitaties en veel complimenten! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, ik hoop dat nog een keer goed te maken.

Complimenten ook voor Sander van Andel, die er persoonlijk voor zorgt dat Cobu Boys 2 toch kan spelen. Klasse, Sander!

De Sint is weg, de kerstboom is binnen, de feestverlichting gaat aan. De winter staat nog niet voor de deur, maar de winterstop al wel. Komende zaterdag nog het Kalkoentoernooi voor 45+, altijd leuk en gezellig. Kom kijken en wens elkaar alvast prettige feestdagen!

Tot de volgende week!

 

Leave a Comment

(required)

(required)