Van de voorzitter: 15 t/m 28 november

Vorige week geen blog vanwege vakantie, dat had u al gemerkt.

In de week van Sinterklaas bemoei ik me ook maar even met de discussie over zwart of wit. Dan heb ik het natuurlijk over sportkousen! Afgelopen zaterdag zag ik het weer, een Cobu Boys speler met witte sokken! Ik erger me er elke keer meer aan. Je speelt toch voor Cobu Boys? Dan speel je toch in het goede tenue? Ik vind dat een leider daar op hoort te letten. Iedereen met afwijkend tenue staat reserve! Als scheidsrechter heb ik zelf al eens een speler geweigerd omdat hij geen zwarte sportbroek droeg. Dus bij deze een oproep aan elke speler, leider, ouder of scheidsrechters: zorg voor een correct tenue!

Mooi nieuws afgelopen week van Monique als zij meldt dat het doel van de Grote Clubactie is gehaald. Een uitstekende opbrengst, zodat wij nu ook kunnen aanschaffen wat we van plan waren. Bij deze de dank aan iedereen die een clublot heeft gekocht. Natuurlijk ook een flink compliment voor Monique en Lenny die dit op de achtergrond regelden!

De bestuursvergadering op maandag loopt soepel, weinig bijzonderheden. Binnen een uur hebben we de operationele zaken zoals ingekomen stukken en actiepunten afgehandeld. Daarna is het tijd om met de beleidszaken aan de gang te gaan, ondersteund door de beleidscommissie waarover ik in de algemene ledenvergadering al berichtte.

Dinsdagavond geniet ik voor de tweede keer binnen een week van de spelvreugde bij Barcelona. Dat is toch geweldig om te zien. Geloof het of niet, dezelfde spelvreugde zie ik ook op woensdag bij Cobu Boys. Op een totaal ander niveau natuurlijk, maar het voetbal gaat nog steeds om plezier en lol. Dat zie ik zelfs al bij de jeugdtrainingen op woensdagavond en natuurlijk ook bij de Krasse Knarren. Iedereen op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo, maar de lol straalt er vanaf!

In een onstuimige herfstweek geeft de zaterdag relatief goed weer om te voetballen. Een mooie wedstrijd op Sportpark Zielhorst waar Cobu Boys de tegenstanders uit Bunnik ontvangt. Nummer 3 tegen nummer 2. In het eerste kwartier is Bunnik de bovenliggende partij, maar daarna komt Cobu Boys los. En hoe! Met veel plezier kijk ik hoe het team van Bert en Bert goed speelt, lekker fel en fanatiek en ook loon naar werken krijgt. In de tweede helft gaat het door. Mooie reddingen van Sander, beheerst afmaken door Angelo, gedreven middenveld met Wessel en Jelle, Tim, Dimitri en Robin. Achterhoede met Leroy, Alex, Luuk en Lambert. Invallers Sven en Milan. Complimenten aan alle spelers en begeleiders! Een heerlijk leuke wedstrijd en een meer dan terechte overwinning!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)