Cobu Boys 1 – Bunnik 1 Uitslag 7-3

De eerste 10 minuten van deze wedstrijd tegen nummer 2 Bunnik verlopen moeizaam,  we spelen onrustig en niet vanuit de organisatie. We komen onverwachts toch op voorsprong in de 15e minuut. Vanuit  een vrije trap van Robin beland de bal, via de lat, bij Tim. Hij kopt de 1-0 binnen. Even daarna is het Wessel die met een mooie actie  Dimitri bijna met het hoofd laat scoren en is het Luuk die naast schiet.
In de 26e minuut stopt Sander op de lijn een kopbal, een belangrijke en mooie redding!
En dan breekt de 35e minuut aan. Via een corner van Tim komt de bal  bij Alex en hij bediend Angelo op maat,  2-0!
In de 39e minuut komt Bunnik op 2-1 en weet  daarna bijna de gelijkmaker te scoren. Het is Sander die met een weergaloze redding dit weet te voorkomen. Bunnik krijgt nog een mooie kans. Gelukkig voor ons wordt er vanuit vrije positie over gekopt. In de 45e minuut speelt Wessel zijn tegenstander  uit, mooie actie dus, en laat hij Angelo scoren, 3-1! We gaan met een goed gevoel de rust in.
Na de rust krijgen we in de 47e minuut een penalty tegen wegens, volgens de  scheidsrechter, hands van Alex. Nou daar zijn de geleerden het op dat moment niet mee eens! Feit is wel dat Bunnik de vrije schop er inschiet en op 3-2 komt.
5 minuten later het mooiste moment van deze wedstrijd. Het is Robin die met een grandioze actie Angelo bereikt en hem op een geweldige manier laat scoren, 4-2!
In de 55e minuut een vrije trap van Robin, bal op de lat!
57e minuut: Dimitri schiet tegen de keeper aan.
58e minuut: een geweldige bal van Robin laat Wessel grandioos inkoppen, 5-2!
Een minuut later is het Sander die wederom een mooie redding verricht. En daarna, ja daarna wederom Sander met een schitterende redding. Helaas beland de bal, na zijn redding, onze tegenstander, 5-3!
In de 74e minuut een enorme kans voor Bunnik, gelukkig voor ons wordt er naast geschoten.
Even daarna kan Angelo zijn 4e maken, hij mist echter.
Het is Robin die ons in de 77e minuut via Angelo, veilig schiet, 6-3!
In de 84e minuut wordt er nog gewisseld. Sven komt in de plaats van Dimitri. Daarna volgt er een publiekswissel. Angelo wordt vervangen door Milan. Het is dezelfde Milan die in de laatste minuut van deze wedstrijd in het strafschopsgebied wordt onderuit gehaald en Wessel,  die de gegeven penalty, koel rechtsonderin erin schiet, 7-3!
Een duidelijke overwinning die collectief behaald werd, complimenten hoor!
Man of the match? Heel lastig om te kiezen zeg! Jelle bakker speelde goed, Luuk ook. Ach ik kan er nog meer noemen hoor, Robin, Wessel,Tim en de foutloos ingevallen Sven!
En wat dacht je van Milan? Een paar minuten voetballen,  en een penalty terecht mee krijgen!
Serieus….het ging vandaag tussen Sander en Angelo. Sander wordt met de week beter, hij had vandaag wederom cruciale reddingen, respect! Toch kies ik voor Angelo, een hatrick en een geweldige inzet, ik werd er stil van!