Voorzitter stopt, Piet Ouwerkerk nieuw bestuurslid

Aaldert Hofman stopt per 1 januari 2016 als voorzitter vanwege veranderende omstandigheden op zijn werk. Dat heeft hij afgelopen maandag laten weten tijdens de algemene ledenvergadering.

Zijn taken worden voorlopig waargenomen door Arie van Bemmel, de huidige vice-voorzitter. Het bestuur, dat vooral de operationele zaken voor zijn rekening neemt, wordt hierbij ondersteund door de beleidscommissie, die bestaat uit Paul van Arnhem, André Hielckert, Bert de Ruiter en Freek Abma.

Piet Ouwerkerk is maandag officieel toegetreden tot het bestuur van Cobu Boys. Hij volgt Jan Stapper op, die in december 2014 aftrad. ,,Mijn eerste prioriteit heeft te maken met de Sociale Verenigingsplicht (SVP)’’, vertelde Piet. ,,We komen op heel veel fronten handjes tekort. Ik wil kijken hoe we als Cobu Boys vanuit de SVP de sponsor-, kleding- en materiaalcommissie kunnen versterken. Het is de bedoeling om ervoor te zorgen dat er op alle plekken goede mensen komen.”

De Sociale Verenigingsplicht houdt in dat ieder lid zich minimaal 4 uur per kalenderjaar inzet voor de club. Leden die dat niet doen, betalen een hogere contributie.

Lenny van Valkhoef werd herbenoemd als secretaris.

Leave a Comment

(required)

(required)