Cobu Boys MC1 – Hooglanderveen MC1

Cobu Boys MC1 heeft een hele lekkere zege geboekt op Hooglanderveen MC1. Op Sportpark Zielhorst werd het afgelopen Zaterdag 8-0 voor de meiden van Bert. Iets minder leuk was de wedstrijd voor Daphne Huurdeman. Zij keerde met Hooglanderveen voor even terug bij Cobu Boys.

Scherp
De eerste kans van de wedstrijd was voor Hooglanderveen. Maar een zwak schot kon worden naast getikt door keepster Daphne van Cobu Boys. Daarna namen de meiden van Cobu Boys het initiatief. De eerste kans die hierdoor ontstond was voor Leila. Na een paar mooie bewegingen kwam ze vrij voor het doel van Hooglanderveen, maar ze schoot naast. Vlak daarna was het wel raak! Isa reageerde heel goed op een voorzet van Kimmy. Ze kwam voor de verdedigers van Hooglanderveen en zo werd de score geopend. Daarna ging Cobu Boys lekker door en het werd al snel 2-0. Weer lieten de verdedigers van Hooglanderveen zich verrassen. Dit keer was het Kimmy die de bal kon binnentikken. Na de 2-0 kwam de mooiste aanval van de wedstrijd. Een aanval die achterin begon en waarin heerlijk werd getikt door de meiden van Cobu Boys. Zo werd met Tikkie-Taka voetbal Elois bereikt. Ze schoot de bal net over. De aanval kreeg niet de beloning die het verdiende.

Eenrichtingsverkeer
In de tweede helft liep Cobu Boys helemaal over Hooglanderveen heen. De gasten kwamen er nog maar af en toe uit. Het was Cobu Boys dat heel veel kansen kreeg. Maar de eerste was opnieuw voor Hooglanderveen. Een vrije trap vanaf randje 16 werd overgeschoten. Het was Leila die voor het eerste doelpunt in de tweede helft zorgde. Het was 3-0 en hiermee was de wedstrijd beslist. De 4e en 5e treffer lieten niet lang op zich wachten. Het was Leila die haar 2e treffer op rij maakte en dus de 4-0. Dana mocht de 5-0 maken. Daarna liet Cobu Boys een aantal kansen op de 6-0 liggen. Kimmy en Dana raakten beiden de lat. Maar de 6-0 kwam er uiteindelijk wel. Het was Jennifer die de bal rustig inschoot en zo had ook zij een aandeel in de voorsprong. Het was met deze 6-0 nog niet over voor Hooglanderveen. Leila maakte haar 3e van de middag en zorgde voor 7-0. Het slotakkoord kwam van Elois. Ze schoot de 8-0 binnen en zo werd een heerlijke wedstrijd goed afgesloten.

Leave a Comment

(required)

(required)