Dubbele winstcijfers voor D1 tegen IJsselmeervogels

Dubbele winstcijfers voor D1 tegen IJsselmeervogels

Een prachtige zaterdagochtend in meerdere opzichten. Mooi weer, een prima begintijd (10:00), een strakke grasmat (lees: kunstgras) en een tegenstander die op de laatste plaats stond (en nog steeds staat dus…). De perfecte ingrediënten voor een mooi resultaat. In meerder opzichten. In de trainingen zien wel al weken dat diverse mensen prima afstandsschoten in de benen hebben. Vooral Osman weet ze in de trainingen links en rechts in de kruising te knallen, maar ook de afstandsschoten van Noah, Calvin, Yordi, Deon, Ferhad, Martijn en Roan zijn opgemerkt. Opdracht van vandaag was dus; gebruik dit ook meer in de wedstrijden! Dit was niet tegen dovemansoren gericht. Toen na 2 x 30minuten de kruitdampen waren opgetrokken stond een 15-2 eindstand in de boeken. De ene goal was nog mooier dan de andere. Ongeveer 8 goals door afstandsschoten en 7goals na mooie combinaties, lobjes, al dan niet bedoelde stiftballetjes  en andersoortige hoogstandjes. Yordi (5x), Osman (3x), Julian (2x), Roan (2x), en Ferhad, Sven en Calvin allemaal 1 goal, zorgden voor de totale productie.

Mooi om te zien dat de ‘gunfactor’  vandaag bijzonder hoog was. Geen eigenbelang om zelf zoveel mogelijk te scoren maar een ‘balletje breed’ naar Roan die in een betere scroringspositie stond (klasse, Sven). Altijd de combinaties zoeken tegen een tegenstander waar dat ook tegen kon, maar je moet het
dan toch ook laten zien. Een tegenstander die de gehele wedstrijd zeer sportief bleef spelen. Ook een compliment waard. Kunnen ze bij hun buren bij Spakenburg D2 nog wat van leren. Al met al een mooie generale repetitie als we volgende week de nummer 2, Roda D2 op bezoek krijgen. Dat gaat ongetwijfeld zwaarder worden.

Leave a Comment

(required)

(required)