Van de voorzitter: 18 t/m 24 oktober

Maandagavond bestuursvergadering, staat vooral in teken van voorbereiding op Algemene Ledenvergadering op maandag 9 november. Jaarverslag penningmeester ziet er goed uit. Geeft voldoende aanleiding om goed over het financiële beleid van de komende jaren na te gaan denken.

Vanuit het bestuur (en namens de hele vereniging) gaat er een attentie naar Arnoud Baltissen en Breunus van Vulpen, in de hoop dat ze weer snel de ziekenboeg mogen verlaten.

Woensdag, ik kijk even naar de ledenrapportage 2014 van NOC*NSF. Geeft altijd leuk inzicht. Zo staat er te lezen dat er einde 2014 maar liefst 3149 voetbalverenigingen bij de KNVB zijn ingeschreven, met in totaal 1,2 miljoen leden. Dat is gemiddeld ongeveer 400 leden per vereniging en dat betekent dus weer dat Cobu Boys een gemiddelde grootte heeft. Opvallend, er zijn maar 15 voetbalverenigingen minder dan vorig jaar. Ik had verwacht dat er veel meer verdwenen zouden zijn als gevolg van fusies of bezuinigingen.

Geweldig leuk nieuws voor en over Matthijs Voost. Hij gaat naar het WK! Echt waar! Matthijs, speler van Cobu Boys 1 en sinds de jongste jeugd al lid van Cobu Boys, is door de Nederlandse Footgolfbond geselecteerd om begin januari voor Nederland uit te komen op het WK in Argentinië! Een geweldige prestatie en alle felicitaties waard! Samen met onder andere oud Cobu Boys speler Simon Wetzel. Zij gaan deelnemen aan het individueel en het teamkampioenschap. Matthijs, veel succes!

Een rustige zaterdag, weinig wedstrijden. Gelegenheid om even bij Cobu Boys 3 en de A1 te kijken. Hoe vaak zou het bij de senioren voorkomen dat de scheidsrechter grootvader is van een van de spelers? Teruggefloten worden door je opa, dat is toch wat? Scheids Piet stond er wel en Cobu Boys 3 won in de beker. Mooi werk!

Op initiatief van Piet Ouwerkerk ruimen we deze middag ook de bestuurskamer weer eens grondig op. Oude spullen, niet meer te gebruiken, archiefstukken, je komt van alles tegen. Goed bestede tijd.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)