Beker: Wasmeer B2 – Cobu Boys B1

Zaterdag 24 oktober tijdstip 14.30 uur begon ons tweede beker duel in Hilversum.
Tegenstander dit keer Wasmeer B2.
Toen wij daar  aan kwamen een drukte van je welste .
Ik dacht nog onze jongens schotelen ons iedere keer boeiende potjes voetbal voor en het is opgepikt door de rest van Nederland.
We hadden wel publiek maar het gros was afgekomen op de inhuldiging van een Johan Cruiff court.  De aanvoerder van 020 opende dit hele festijn.
Een prachtig doel natuurlijk maar ik was daardoor even van de leg.
Weer met beide voetjes op de grond zag ik een wedstrijd waar wij vanaf akiet de betere ploeg waren.
Vele mooie aanvallen en heel veeeeeeeeeeeeeeel kansen brachten ons vele  oe’s en aa’s maar de bril stand bleef gehandhaafd tot en met de rust.
De warrig fluitende arbiter floot even voor half vier voor de aftrap van de tweede helft.
Om een lang verhaal kort te maken er gebeurde van alles. We scoorden de 0-1. ( Leroy )
Even later deed Wasmeer ook een duit in het zakje en prikte de gelijkmaker binnen.Hierna veel commotie en tumult op het veld.
Spel werd vaak onderbroken enige irritaties waren hier en daar ook de bespeuren.
Maar goed niet hier te diep op ingaan want anders word het een boekwerk waar de dikke van Dale nog  een puntje aan kan zuigen.
Want wel tot tevredenheid stemde was dat Timon een wereld voorzet gaf aan Leroy. Deze wist hier wel raad mee en met een bekeken schot plofte de bal achter de keeper van onze tegenstanders tegen de touwen. De voorsprong was daar en even later ramde diezelfde Leroy de 1-3 tegen de touwen achter de verbouwereerde keeper van Wasmeer.
 De gehele wedstrijd beduidend de betere ploeg dat stemt tot tevredenheid maar die kansen daar moeten wij eigenlijk wel veel meer mee doen boys.
Maar dat weten wij wel met elkaar.
Uit eindelijk een solide 1-3 overwinning binnen geharkt en op weg naar de volgende ronde in dit beker avontuur.