Cobu Boys MC1 begint competitie uitstekend

Cobu Boys MC1 is de competitie uitstekend gestart. Op bezoek bij Hoogland MC2 won de ploeg van Lam en De Jong met 0-2. Maar de overwinning had veel groter moeten zijn. Cobu Boys was namelijk veel beter.

Voor Jennifer was het een speciale wedstrijd. Ze speelde tegen haar oude club. Cobu Boys was vanaf minuut 1 de baas in Hoogland. Al snel werden er een hoop kansen gecreëerd en was het wachten op de 0-1. Wel was het aan beide kanten erg slordig. Bijna was het een speelster van Hoogland die de score opende. Ze schoot op de paal. Maar wel in het eigen strafschopgebied. Daarna kwam Hoogland weer goed weg. Na een handsbal van Hoogland kreeg Cobu Boys een strafschop. Kyra schoot met heel veel kracht, maar wel op de lat. Dus weer een goede kans gemist. Daarna kregen de gasten nog een hoop kansen, maar de bal ging er niet in. Dus de ploegen gingen rusten met 0-0.

Vlak na de rust was het dan eindelijk raak. Leila wist raak te schieten en bracht zo de stand op 0-1. Daarna duurde het erg lang voordat de beslissing viel. Hoogland mocht nog lang hopen op een goed resultaat. Ze kwamen er bij vlagen zelfs gevaarlijk uit. Maar dat resulteerde eerst in de mooiste aanval van de wedstrijd. De bal ging snel rond bij Cobu Boys, maar Kimmy schoot in kansrijke positie naast. Uiteindelijk wist Leila met haar tweede treffer de wedstrijd te beslissen. Zo eindigde het duel in 0-2.

Door: Robin Smit