Hoogland B4- Cobu Boys B1

Vandaag trapte wij af om 13 .50 uur.  Het hele programma was een klein haf uurtje uitgelopen vandaar.
We zagen gelijk een boeiend duel waar de kracht’s verhoudingen aan elkaar gewaagd waren.
Voor beide doelen kwamen er kansen. Echter nog zonder resultaat.
Na verloop van tijd kregen wij meer grip op de wedstrijd. De ene aanval naar de andere rolde op de goal af van onze tegenstanders.
We waren echter ongelukkig om deze kansen te verzilveren.
Ook een op een met de keeper van Hoogland werden jammerlijk niet omgezet in doelpunten.
Door het wegvallen van Max en Vincent door blessures moesten wij verder.
De nieuwe krachten deden het prima.
We konden verder met ons spel en uit eindelijk scoorde wij via Leroy de verdiende voorsprong tegen de touwen.
De rust stand was een benauwde 0-1 voorsprong.
Daarin hebben wij helaas ons zelf te kort gedaan en hadden wij de wedstrijd al in het slot kunnen gooien.
De tweede helft kwam Hoogland er een paar keer flink doorheen en 5 minuten later stond door een dekking’s fout de 1 tegen 1 op het bord.
Nu kregen wij het lastig we waren de regie over het spel kwijt.
Tien minuten later kwam Hoogland zelfs op een 2-1 voorsprong.
Het ging toch niet gebeuren dat wij met 0 punten huiswaarts gingen. Het spelde golfde op en neer en voor beide doelen was er spanning en sensatie te beleven. Overigens zijn zulke momenten slecht voor je hartje.
Na dit allemaal beleefd te hebben kwamen wij door Mark langszij en stond er 2-2 op het bord.
Het kon nu alle kanten opgaan de spanning was te snijden. Gelukkig scoorden wij vlak voor tijd de 2-3 tegen de touwen. Een donderend gejuich ging op bij onze jongens onze trouwe volgers en de begeleiding..
Nog even de laatste 5 minuten uit gespeeld en wij waren een heroïsche overwinning rijker en de 3 punten zaten in de tas.
Complimenten aan jullie allemaal. Gevochten als leeuwen en toch blijven voetballen.
Met grote trots heb ik van jullie genoten. Klasse gedaan mannen.
De enige les wat ik nog wil zeggen dat wij al in de eerste helft meer afstand hadden moeten nemen dan speel je wat makkelijke de tweede helft.