Posthoorn – Cobu Boys :: 5-1

Het was de Posthoorn die, zoals verwacht, vanaf minuut 1 fel de duels in ging en strijd leverde.
In de 11e minuut komen zij op 1-0 door een fantastische vrije trap die, onhoudbaar voor Sander, in de linkerkruising beland. In de 37e minuut krijgen we een penalty tegen en staan we  met 2-0 achter. Natuurlijk was dit een onterechte beslissing van de scheidsrechter maar daar schieten we niks mee op. Feit is dat we in de 1e helft maar 1 kans weten te realiseren en dat Posthoorn meerdere kansen heeft weten te missen!
In de 3e minuut van de 2e helft komt er weer hoop. We krijgen een penalty mee die door Tim onberispelijk wordt ingeschoten. 2-1!
Even lijkt het erop dat Cobu Boys zijn schroom heeft afgeworpen en gaat voetballen! Maar nee hoor, enkele minuten later staat het 3-1 door klungelig verdedigen.
Als in de 24e minuut Lambert met rood het veld moet verlaten is het duidelijk. Deze wedstrijd gaan we zeker niet meer winnen. Het wordt uiteindelijk dan ook 5-1.
Een verdiende overwinning voor de  Posthoorn die liet zien dat je met inzet, passie en gedrevenheid een heel eind kan komen.
En nu?  Er is niets aan de hand, we weten waar het fout ging. We hebben veel kwaliteit in ons team. Nu nog met zijn allen er voor gaan, niet onder de indruk raken van een fysiek ingestelde tegenstander en er gewoon vanaf minuut 1 (geconcentreerd) voor staan!