Cobu Boys C1 kampioen!

Vandaag ( 9 mei ) kon onze C1 kampioen worden mits er gewonnen werd van onze tegenstander IJsselmeervogels C3.
Na een duidelijke wedstrijd bespreking werd er om gekleed om op het hoofd veld  de wedstrijd te gaan spelen.
De zeer goed leidende Baktosh Doroni floot even voor elf uur voor aanvang wedstrijd.
Daarin zagen wij dat er toch wel wat spanning in de koppies spookte. Ging het wel lukken ??
Daardoor hadden wij  het toch moeilijk  om echt gevaarlijk te worden voor hun goal.
We hadden wel veel bal bezit, dat was mooi om te zien maar echte doel rijpe kansen creëerden wij daar niet uit helaas.
Het werd een spannend potje , beide ploegen deden niets voor elkaar onder.
Na een klein half uurtje hadden wij de spanning uit de koppies gespeeld.
Er werden nu goede aanvallen opgezet door onze jongens .  Met mooie steek ballen werden onze voorhoede in stelling gebracht. En ja hoor na weer een fraaie aanval van onze C1 liet Vincent het netje bollen achter de keeper van de vogels.
1-0 voorsprong  dat gaf de burger moed. Hierna werden nog enkele kansen  gecreëerd echter zonder resultaat.
Vlak voor het rust signaal speelde hun spits enkele spelers van ons  uit en kwam een op een met onze keeper. Niels kon gelukkig dit gevaar bezweren.
Even hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de eerste helft.
De tweede helft was nog geen 10 minuten oud of hun gevaarlijke spits wist nu wel te scoren. Het stond nu gelijk 1-1 het zou toch niet gaan mislukken.
Maar de ruggen werden gerecht .   Er kwam een gevoel in de ploeg dat wij deze wedstrijd gingen winnen.
Vijf minuten later scoorde Vincent de 2-1 tegen de touwen en even later scoorde Mathijs met een mooi afstand schot de 3-1 op het bord.  Nu speelden wij frank en vrij de wedstrijd uit.
Burak liet ook van zich spreken en met een mooie schuiver maakte hij het feest compleet.
Een 4-1 voorsprong. Dit ging niet meer fout.
Even later na wat concentratie verlies scoorde de vogels de 4-2 achter onze keeper.
Vlak voor tijd scoorde de altijd ijverige Bram via een rebound de 5-2 binnen.
In de blessure tijd scoorde onze geweldige spits Romano de 6-2 tegen de touwen. Een mooie spitsen goal.
Luttele tellen later floot de zeer bekwame scheidsrechter af voor het einde van deze wedstrijd.
Wat een feest met 25 punten uit 10 wedstrijden waren onze jongens COBU BOYS C1 KAMPIOEN van de derde klasse.
Vuurwerk confetti en champagne kurken schoten in de lucht . Every body happy.
Ook een prachtig gebaar van het eerste elftal. Het eerste elftal maakten een ere haag waar onze verse kampioenen met een big smile danig van genoten.
Ook de trainer van het eerste Bert van de Brom sprak mooie woorden uit over de C1.
En er werd ook nog door Bert de daar bij horende kampioen schaal uitgereikt.
Een prachtig gebaar waar de interactie tussen senioren en jeugd prachtig naar voren is gekomen. Bedankt mannen van het eerste .
Een geweldige team prestatie mannen. Van harte gefeliciteerd.
Wil graag onze gast spelers Hamza en Chris bedanken voor hun bijdrage in deze wedstrijd. Super gespeeld mannen.
Wil Baktosh bedanken voor het fluiten.  Echt geweldig gedaan. Wil Bram bedanken voor het eerder terug komen van zijn vakantie eiland Terschelling voor deze wedstrijd.
Wil alle toeschouwers en vaste volgers bedanken voor hun steun gedurende het seizoen.
Wil graag Aart van Putten ( onze trainer ) erg bedanken voor zijn gehele inzet . Gaf goede trainingen, had oog voor details. Was ten aller tijde oprecht en eerlijk.
Gewoon een top trainer maar vooral een top mens.
Wie nog leuke plaatjes heeft geschoten  van onze kampioenen dan kunnen jullie deze naar mij mailen.
Voor  2 vaste krachten ( Ryan enMika )  was het jammer dat zij door vakanties in Balli en Spanje er niet bij konden zijn.
Dat was zuur maar jullie hebben  gedurende het gehele seizoen jullie grote inzet en bijdrage aan ons team  laten zien.  Dus mede daardoor zijn wij met ons allen kampioen geworden.
Wil de grensrechters Danny , Eus en Emiel bedanken voor hun bijdrage gedurende het gehele seizoen.
Nogmaals gefeliciteerd mannen. Wij hebben van jullie genoten.
Nu nog 2 toernooien en dan wacht de vakantie voor ons allen. Alvast voor iedereen bedankt  voor alles en geniet van een welverdiende vakantie.