Sparta Nijkerk D1 – Cobu Boys D1

Na de laatste comptitiewedstrijd te hebben gewonnen met 4-1 tegen koploper Hooglanderveen D1 dit keer een oefenwedstrijd uit tegen Sparta-Nijkerk D1.

Toen de jongens hoorden dat Sparta-Nijkerk D1 speelt in de hoofdklasse was de wedstrijd in de koppies van de boys bij voorbaat al verloren. Niets was minder waar na een eerste helft met kansjes over en weer bleef het bij 0-0. Maar na een minuut of 7 in de tweede helft opende  Abdul Samet(hoop dat ik het goed schrijf) de score. Na nog wat grote kansen bleef het hier bij totdat een minuut of 10 voor tijd gastspeler Jeremy Winia de 2-0 maakte. De tegenstander had hier geen antwoord meer op en werd er gewoon met 2-0 gewonnen!!! Langs de kant hebben we genoten van de boys.

Fantastische wedstrijd gespeeld jongens klasse gedaan allemaal!!!