Van de voorzitter: 12 t/m 18 april

Maandag bestuursvergadering. Vooral aandacht voor afronding dit seizoen en voorbereidingen komend seizoen. Wie zijn er kampioenskandidaat? Welke toernooidagen zijn er? Vanaf 26 mei zijn onze grasvelden in onderhoud, dus niet meer beschikbaar. Dit in verband met het Amersfoorts Kampioenschap.

Dinsdag, mooi stukje in de krant over aanwinsten voor Cobu Boys 1 voor het komende seizoen. Goed nieuws, waarvoor op de achtergrond veel werk is verzet door technische staf en spelers. Ondanks dit seizoen, ondanks de degradatie, toch willen deze spelers graag naar Cobu Boys. Dat zegt toch genoeg:  ik zie het als een enorm compliment voor onze huidige spelers en technische staf.

Donderdag, overlijdensadvertentie van Henk van Noord, oud Cobu Boys-speler. Ik heb hem zelf niet gekend, maar wat ik van andere oudgedienden begrijp was Henk een snelle buitenspeler die graag een mannetje mocht passeren. Zo graag zelfs, dat hij tegen medespelers zei: “eerst nog even deze passeren, daarna krijg jij de bal”. Waar zie je dat vandaag de dag nog?

Donderdagavond overleg met hoofdtrainer en leider van Cobu Boys 1 over afsluiting dit seizoen, komend seizoen en tussendoor ook nog even over de loting voor het AVK 2015. Op zaterdag 2 mei speelt Cobu Boys 1 de laatste thuiswedstrijd in deze competitie, zet maar vast in de agenda.

Vrijdag, de 3e editie van de Cobu Boys AVKrant wordt verstuurd. Opnieuw door Erik Roest opgesteld, met speciale medewerking van Arjan Scholten. Informatief en leest weer heerlijk weg. Mooi werk.

Zaterdag, een drukke dag op Sportpark Zielhorst. Veel thuiswedstrijden. Scheidsrechter Baktosh Doroni valt in voor een geblesseerde collega en fluit twee wedstrijden vandaag. De C2 wint en wordt de eerste kampioen. Meer kampioenen gaan volgen! Onder een heerlijk lentezonnetje zie ik hoe Tom Kouwenberg 3 keer gescoord bij Cobu Boys 6. De B2 komt op voorsprong tegen TOV, maar verliest in de tweede helft. Later op de middag wint Cobu Boys 5 ook hun wedstrijd.

In Utrecht speelt Cobu Boys 1 een teleurstellende wedstrijd tegen DVSU. Veel spelers blijven onder hun normale niveau. In de wat saaie kantine van DVSU hebben ze wel een modern assortiment met gezonde sandwiches, broodje gezond en dergelijke. Zou ook wel wat voor ons zijn, denk ik.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)